| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Against the Sun (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Against the Sun (2014)Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2015 u 20:28 |
|
Against the Sun (2014) ![]() Žanr: Avantura Trajanje: 100 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Brian Falk Scenario: Brian Falk, Mark David Keegan Uloge: Tom Felton ... Tony Pastula Jake Abel ... Gene Aldrich Garret Dillahunt ... Harold Dixon Nadia Parra ... Frances U jednoj od najstrašnijih istinitih priča o drugom svetskom ratu, nakon prinudnog sletanja na more sa svojim bombarderom, tri američka pilota nađu se u malom čamcu za spasavanje, usred okeana, bez hrana, bez vode i bez nade za spasavanje. Uprkos šansama, ova tri stranca moraju da prežive oluje, ajkule, gladovanje, kao i jedni druge, dok pokušavaju da se dokopaju sigurnosti koja je udaljena hiljadu milja... Prevod uradio sean12 Ažurirao bojan969 - 24.Sijecanj/Jan.2015 u 12:39 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 00:26 |
|
Prevod je najavio sean12 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 16:22 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |