Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nedoumica oko telefona
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nedoumica oko telefona

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bushman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bushman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nedoumica oko telefona
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2015 u 18:22
Postovane kolegeSmile
vec nedelju dana hocu da kupim novi telefon,
ali ne mogu da se odlucim da li da uzmem Sony Xperia T2 ultra ili
Huawei Ascend Mete 2 4G. Oba telefona mi se cine jednako dobra i kvalitetna
ali ne razumem se u telefone i ovo bi mi bio prvi smart tako da nemam ama bas nikakvog iskustva, znacilo bi mi da znam koji je jednostavniji za upotrebu. Unapred hvalaClap
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2015 u 22:51
Što se tiče brzine bolji je Huawei. Ima brži procesor i više rama. Kamera bi trebala biti bolja na Sony-u, pa odluči šta ti je prioritet. Nadam se da sam pomogao.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2015 u 00:03
RAM, interna memorija, baterija - meni bitne stvari za ugodan i opušten rad u androidu. Ovde Huawei dobija bitku... Cena i verzija androida - Sony.
Moja odluka, ukoliko biram između ova dva modela je bez razmišljanja Huawei.

E sad, pošto vidim da je cena Huawei-a oko 360 €, u tom nekom rangu cena bih razmislio i o HTC One Max, HTC Desire 820, LG G pro 2 (uz malo veću cenu i LG G3 D855)...
Na vrh
Bushman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bushman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2015 u 19:49
Hvala Vam puno, i to ne samo za telefon vec i zato sto ste odlican sajtClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.