| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Canopy (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Canopy (2013)Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2015 u 22:53 |
|
Canopy (2013) ![]() ![]() Režija: Aaron Wilson Scenarij: Aaron Wilson Žanr: Avantura, Drama, Ratni Jezik: Engleski, Japanski, Mandarinski Država: Australija, Singapur Trajanje: 84 min Uloge: Khan Chittenden ... Jim Morning Tzu-Yi Mo ... Seng Robert Menzies ... Older Jim Edwina Wren ... Wife Film o pilotu Jimu koji 1942. tijekom invazije na Japan biva srušen negdje iznad Singapurske divljine. Sam i uplašen u posve nepoznatom divljem okruženju Jim mora dati sve od sebe da izvuče živu glavu. Posve slučajno i doslovno naleti na Kineskog borca iz pokreta otpora koji se također izgubio u toj divljini. Okruženi Japanskim trupama kao i drugim opasnostima njih dvojica shvate da je njihova jedina nada za preživljavanje da si pomognu međusobno, nadilazeći pri tome jezične i kulturne razlike. Preveo: sean12 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |