| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tiger Eyes (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tiger Eyes (2012)Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2014 u 13:57 |
|
Tiger Eyes (2012) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 92 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Lawrence Blume po romanu Judy Blume Uloge: Willa Holland ... Davey Amy Jo Johnson ... Gwen Wexler Tatanka Means ... Wolf - Martin Ortiz Elise Eberle ... Jane Albertson Cynthia Stevenson ... Bitsy Kronick Dejvi ima 17 godina, i život joj se menja tako što ih majka, nakon iznenadne nasilne smrti oca, naglo preseli u Los Alamos, čudni "grad atomske bombe" u Novom Meksiku. Iščupana iz korena Dejvi više ne zna kako da se ponaša i kako da se uklopi u sredinu. Ono što joj je nekada bilo važno u životu, sada deluje potpuno beznačajno. Ali, kada upozna Volfa, misterioznog mladog indijanca, starosedeoca Amerike, dok je istraživala okolne kanjone, počinje da oseća da može da preboli tugu i konačno razume samu sebe. To je spasava sa ruba očaja, i vodi na put od slomljenog srca do zaljubljenosti... izvor: filmovanje Prevod uradio Jagger Ažurirao bojan969 - 05.Sijecanj/Jan.2015 u 23:24 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 23:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |