Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frame rate (FPS)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Frame rate (FPS)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AtoM-AnT View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AtoM-AnT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Frame rate (FPS)
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2014 u 12:03
Sinoć sam predložio Administratoru icemaher da se izvrše neke manje promene oko upload prevoda jer u zadnje vreme imamo sve više i više filmova koje su Blu-ray ili WEBRip formata i kao FPS imaju 47.952, 48, 49 ili 50 frejmova.
Za sada kod upload prevoda nalaze se samo ovi FPS: 15, 20, 23.976, 23.978, 24, 25, 29.97 I 30.
Mislim da moja ideja nije loša i svi se moramo truditi više oko podobrenja sajta koji nam daje sve potrebne prevode bilo kog jezika.

Pozdrav iz Makedonije

Ažurirao AtoM-AnT - 29.Prosinac/Dec.2014 u 21:13
Let The Force Be With You
Na vrh
wizardmtk View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wizardmtk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2015 u 18:01
Ovako, ja naletim na 90090,096 i to mi je već drugi put. Prošlog puta sam zamenio film, pa postavio po njemu. Zamolio bih vas da postavite i taj FPS jer sam već pola filma preveo. Ako je moguće, bio bih zahvalan.
Na vrh
wizardmtk View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wizardmtk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2015 u 18:46
Izvinjavam se. Upitanju je 90090,094. Nisam zapamtio dobro.
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2015 u 00:12
NeštA se mislim da za onEga koj prevodi i ne tako bitan FPS, jerbo ako gI
film ili epizodu skinem za HDTV.x264-TLA i za njega uštemam prevod...

Više i ne pišem...taj...kako ono beše...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.