| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Book of Life (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Book of Life (2014)Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 16:47 |
|
The Book of Life (2014) ![]() ![]() Režija: Jorge R. Gutierrez Scenarij: Jorge R. Gutierrez, Douglas Langdale Žanr: Animacija, Avantura, Komedija, Obiteljski, Fantazija, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 95 min Uloge: Diego Luna ... Manolo (voice) Zoe Saldana ... Maria (voice) Channing Tatum ... Joaquin (voice) Ron Perlman ... Xibalba (voice) Christina Applegate ... Mary Beth (voice) Film je snimljen prema romanu 'The Book of Life' autorke Deborah Harkness. Radnja filma je smještena u vrijeme meksičkog praznika dana mrtvih i donosi nam priču o mladom Manolu koji je rastrzan između ispunjavanja očekivanja svoje obitelji i svojih želja; svirati gitaru i osvojiti srce djevojke svojih snova. Na putu odluke Manolo krene na fantastičnu avanturu koja ga vodi u tri različita svijeta u kojoj se mora suočiti sa svojim najvećim strahovima. Prevod je najavio: Movie Master |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 17:17 |
|
Evo i TITLA...
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 17:39 |
|
Hvala MM ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |