| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Interview (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Interview (2014)Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2014 u 02:31 |
|
The Interview (2014)
![]() http://www.imdb.com/title/tt2788710/ Žanr: Komedija Režija: Evan Goldberg / Seth Rogen Scenarist: Evan Goldberg / Seth Rogen Država: USA Jezik: Engleski Glavne Uloge: James Franco,Seth Rogen,Randall Park,Lizzy Caplan,Timothy Simons Urnebesna komedija već dobro poznate holivudske ekipe dobila je svoj novi trailer. Redateljska suradnja Setha Rogena i Evana Goldberga već je dokazala svoju uspješnost hit komedijom Ovo je kraj (2013.). Osim što su zajedno režirali, Seth Rogen i Evan Goldberg su na spomenutom kao i na novom filmu usko surađivali i u stvaranju scenarija. Još jedan ključni dio njihove suradnje je i glumac James Franco koji glumi jednu od glavnih uloga. Drugu vodeću ulogu preuzeo je sam Seth Rogen. Radnja filma se odvija u diktatorskoj Sjevernoj Koreji, a glavni likovi, voditelj popularne emisije Dave Skylark i njegov producent Aaron Rapoport, koji su pozvani u posjet diktatoru Kim Jong-unu, dobiju instrukcije CIA-e da na njega izvrše atentat. Kako smo već spomenuli, suradnja ovog trojca rezultira vrhunskom komedijom i nezaboravnim šalama, a nema razloga da isto ne očekujemo i od njihovog novog filma "The Interview". Trailer: Ažurirao jafforidza - 25.Prosinac/Dec.2014 u 01:19 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2014 u 13:49 |
|
Prevod je najavila MajaG72 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
pedro6
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2014 u 14:14 |
|
Jedva cekam
![]()
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2014 u 22:47 |
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2015 u 15:36 |
|
Makedonski prevod je najavio NaEdenCovekBratMu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |