| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Svet-Ake Aka The Light Thief (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Svet-Ake Aka The Light Thief (2010)Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2014 u 00:14 |
|
Svet-Ake Aka The Light Thief (2010) ![]() ![]() Režija: Aktan Arym Kubat Scenarij: Talip Ibrahimov, Aktan Arym Kubat Žanr: Drama Jezik: Kirghiz Država: Francuska, Kirgistan, Njemačka, Nizozemska Trajanje: 80 min Uloge: Aktan Arym Kubat ... Svet-Ake Taalaikan Abazova ... Bermet Askat Sulaimanov ... Bekzat - businessman Asan Amanov ... Esen - old mayor Stanbek Toichubaev ... Mansur - new mayor Glavni junak filma je električar sa daleko većim uticajem na ljude oko njega, nego što ga njegov posao definira. Svet-ake je obiteljski čovjek dobrog srca koji radi za električnu tvrtku u malom selu u Kirgistanu. Seljani su većinom stariji ljudi sa malim prihodima, a on, prilagođavajući krišom svoj metar, pomaže da im računi za elektriku ostanu niski. Bezkat je moćan i korumpiran političar iz grada koji želi brzo zaraditi te ima namjeru prodati dio sela kineskoj firmi. Da bi to ostvario, za gradonačelnika postavlja svog rođaka beskrupuloznog Mansura. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3366 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2014 u 19:05 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2014 u 02:25 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |