| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Errors of the Human Body (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Errors of the Human Body (2012)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2014 u 22:54 |
|
Drama | Sci-Fi | Thriller
Režija: Eron Sheean Scenario: Shane Danielsen, Eron Sheean Trajanje: 101 min Glume: Michael Eklund, Karoline Herfurth Tómas Lemarquis Radnja: Tražeći novu laboratoriju u kojoj bi mogao da sprovede svoje kontroverzno genetsko istraživanje, dr Džef Berton prihvata ponudu svetski poznate laboratorije u Drezdenu. Učestvovanjem u njihovom tajnom projektu - koji podrazumeva stvaranje ljudskog regenerišućeg gena, Džef pokušava da napravi nešto čudesno od tragedije koja ga proganja godinama. Ali, ubrzo otkriva zaveru među kolegama... Ažurirao Zolala - 13.Prosinac/Dec.2014 u 01:41 |
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2014 u 01:02 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2014 u 01:44 |
Добар психотрилер, у неким деловима успоренији него што ја волим, али је све у свему моћан филм. Углавном због тога и добија лоше критике, као фали му више радње, динамике. Мени је ипак кул. Ažurirao Zolala - 14.Prosinac/Dec.2014 u 03:13 |
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |