| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Babysitting (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Babysitting (2014)Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2014 u 12:01 |
![]() ![]() Kada se šef vrati s odmora njegova kuća je uništena, a klinac je nestao bez traga. Nikome nije jasno što se je dogodilo. Jedini trag je mala skrivena kamera koja je zabilježila sve događaje od prošle noći. Policija i zabrinuti roditelji pregledavaju najluđi snimak na svijetu. Prijevod najavio kolega digor6 Ažurirao Gajtana - 07.Prosinac/Dec.2014 u 12:03 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2014 u 23:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2022 u 15:46 |
|
Odlična komedija. Preporuka.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2022 u 12:15 |
|
Meni je korektan film. Mada komedije ovog tipa, i uopsteno same komedije, je nezahvalno komentarisati i mozda najteze, kao i preporuciti nekome. I ovo ostvarenje, ipak te nasmeje i zabavi. Cudno iako osnova, cuvanje deteta, njegov nestanak , poziv policije roditeljima, i gledanje snimka sa njima nije prijatna za roditelje, ali opet gledao sam mnogo i crnohumornih komedija pa su mi odlicne, i zabavile su me, tako da ovo prethodno i nije neki argument. Iako ima iskoriscene neke ideje i fore iz drugih poznatijih komedija, koje su prethodile datoj, prethodno navedeno mi nije nesto preterano smetalo, jeste na momente, mozda ce i drugima. Moze samo da se doda u opisu da glavni lik ima dva drugara iz detinjstva, cija ponasanja nisu u normama drustva, a da mu je tog dana rodjendan. Found footage tehnika odlicno je realizovana, duzina trajanja taman, potenciranje na odnos oca, preokupiranog poslom, i sina jedinca iz bogate porodice, ok mi je, neke fore su me bas zasmejale. Nije mi odlican, ali svakako prijao mi je tada, a nastavke nisam gledao.
Ažurirao AlexDeLarge - 05.Rujan/Sep.2022 u 11:09 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |