Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Montana (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Montana (2014)

Montana

Montana (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

Mo Ali

Scenarij:

Jeremy Sheldon
, Peter Lowe

Glavne uloge:

Paul Blackwell
  >  Armed response police officer
Zlatko Buric
  >  Slavko
Adam Deacon
  >  Pitt
Michelle Fairley
  >  DCI Rachel Jones
Rocky Marshall
  >  DC Liam West
Lars Mikkelsen
  >  Dimitrije
Ashley Walters
  >  Ryan
Alexandra Weaver
  >  Danica
Duane Henry
  >  Junior
Richie Campbell
  >  Isaac
Lee Charles
  >  Serbian Soilder
Oliver Stark
  >  Cal
Dominique Tipper
  >  Mohawk
McKell David
  >  Montana
Ryan Oliva
  >  Branko

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Montana (2014)
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2014 u 09:05
Montana(2014)

U surovim ulicama londonskog East Enda, bivši srpski komandos kome  je porodica ubijena i četrnaesto-godišnji dečak kreću u osvetu protiv moćnog gospodara kriminala i njegove bande...

Žanr  Akcija

Jezik  Eng.

Režija  Mo Ali

Scenario  Jeremy Sheldon, Peter Lowe

Glumci  Michelle Fairley, Lars Mikkelsen, Ashley Walters

http://www.imdb.com/title/tt2208568/

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2014 u 22:16

cudak_31177 hvala za prevod kiss

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Jozef69 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jozef69 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2017 u 21:17
Meni je sasvim ok film. Iako me nerviraju sa potenciranjem kriminalaca sa EX-YU, na kraju je film ispao zaista korektan. Svi su mi likovi dobro odradjeni, sjajno su odradili posao. Dopada mi se poenta na kraju, gde ga savetuje da uci skolu, da bude dobar covek, iako je napravio nemilosrdnog ubicu od njega. Apropo toga, covek je ono sto zeli da bude i ono sta radi a ne ono sto je neko drugi namenio njemu sticajem okolnosti. Dobar film, usao mi je u kolekciju.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2018 u 19:30
Dobar film. A Lars Mikkelsen je takodje odlican glumac kao i njegov brat Mads. Inace treba prihvatiti cinjenicu da ''mi''(ex yu), zapravo i nemamo neke glumce. Jer bilo da je u pitanju Hollywood ili u ovom slucaju Evropa, nasih glumaca nema u tim projektima, pa cak i kad je tema kao rat koji je bio na ovim prostorima ili kriminalci odavde, da ''nase'' glumce ne uzimaju ni za to. Uzaludno je porediti kako su danski,svedski..glumci, uspeli i van svoje zemlje. Recimo u ovom filmu, lik Ratka(Lazarusa), je mogao igrati neki ''nas'' glumac, ali nije. U ovom filmu lik Slavka igra Zlatko Buric, mada, njega smatram na neki nacin danskim glumcem iako je sa ''ovih prostora''. Neko bi kao odmah napisao Rade Serbedzija. Da. On je igrao u stranim filmovima ali... Moram i pomenuti i Dragan Micanovic je imao neuspeli pokusaj a takodje i Sergej Trifunovic. Ovaj drugi je cak imao kameo ulogu u filmu ''Raven'' koji se snimao ovde a i tu kameo ulogu je odigrao katastrofalno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.