Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Poteskoce s win rarom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Poteskoce s win rarom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
D new one View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj D  new one Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Poteskoce s win rarom
    Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 22:12

Bok,novi sam ovdje pa imam some pitanja!

1.gledao sam malo okolo i vidio da mi je za skidanje titlova najbolji win rar,pa je moje pitanje kako se on tocno koristi?

2.Dali su titlovi filmovi ili su to samo prijevodi ili tako nesto(molim da mi se navede)

3.kak da si stavim druge avatare ispod name-a(neke animirane)

Hvala i dovidenja

Bokkk                                

Molim da mi jevite na pm!
BOKKK
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 22:26

Ja bi ovu temu nazvao "ne znanje", no nema veze ajde da ti pokušam objasniti:

1. WINrar je programèiæ koji kompresira odreðenu datotekua a mi ga ovdje koristimo iz razloga što je recimo jedat fajl s titlom velik 50Kb a kad ga kompresiraš WINrarom onda ga on zapakira i smanji na cc25Kb, naravno ako sam ja zakompresirao u *rar onda ti moraš imat WINrar (ili drugi program koji podržava rar format) da ga dekompresiraš.

2. Titlovi nisu filmovi, titl je izvedenica od rijeci "subtitle  koja bi znaèila prijvod dakle onda je to prijevod.

3.Kad odabereš opciju profil i tamo kod avatra imaš ispod onih zadanih polje u koji je pootrebno upisati URL od slike koju želiš kao avatar, dakle ta slika se veæ treba nalaziti negdje na internetu. Ako pronaðeš na nekoj stranici neku sliku koja ti se sviða klikni na nju desni klik miša pa onda Propertis i onda prekopiraj url adresu koja poèinje sa http://,.....

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 22:30

Da preduhitrim moguce savjete o uploadu avatra; Upload trenutno nije moguc!

Stay Cool!!

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 23:33
tlisak, svaka ti èast!!!! više nego lijepo od tebe!!! BRAVO!!!
hondaf6@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.