| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
iNumber Number Aka Avenged (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: iNumber Number Aka Avenged (2013)Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2014 u 22:12 |
|
Avenged (2013) "iNumber Number" (originalni naslov) ![]() Žanr: Akcija, Krimi, Drama Trajanje: 96 min Država: Južna Afrika Jezik: Engleski, Zulu, Afrikaans Režija i scenario: Donovan Marsh Uloge: Brandon Auret ... Warren Presley Chweneyagae ... Shoes Brendon Daniels ... Seaside Stakes Pallance Dladla ... Thulani Daniel Hadebe ... Moses Ovaj kriminalistički triler kojega je vješto napisao i režirao južnoafrički redatelj Donovan Marsh, o paru policajaca koji se istodobno bore protiv korumpiranih kolega i bande pljačkaša, krcat je akcijom i može se pohvaliti neobičnom glumačkom postavom koja kombinira duhovitost s nemilosrdnim nasiljem. Chili i Shoes rade kao partneri u policiji osam godina. Nakon što provedu riskantno uhićenje, njihov korumpirani šef odbije ih zasluženo nagraditi. Bijesan zbog toga, Chili shvati da se vrlina ne isplati te se pokuša infiltrirati u bandu pljačkaš. Njegov se plan izjalovi kad ostatak bande otkrije njegov pravi identitet. Uzmu Shoesa za taoca te izvedu pljačku do kraja. Privučen potencijalnim plijenom, no našavši se usred pokolja, Chili se mora osloboditi bijesa i cinizma kako bi učinio pravu stvar. izvor: mojtv Prevod uradio zaboravko2 Ažurirao bojan969 - 29.Studeni/Nov.2014 u 17:37 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2014 u 15:28 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2022 u 14:19 |
|
Prekinuo sam
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |