Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa filmom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa filmom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa filmom
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2014 u 17:42
Skinuo sam Expendables 3 od 46 GB. Kada sam otvorio folder vidio sam da film nije iz jednog, nego iz 20-tak dijelova. Dešavalo da dobijem film u nekoliko dijelova, ali ovo je premnogo.
Kako da ga spojim da bude iz jednog dijela... Ili da skidam drugi?
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2014 u 18:32
pa skini si od 700 Mb i uzivaj, samo ti zauzima na hardu prostor. Ako ti merak 46gb da cuvas na hardu xaxaxxa....za smeh :D
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2014 u 19:31
 46 GB, trebalo bimi jedno mjesec dana da stalno radi...
Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2014 u 21:03
Da si pročitao nekoliko komentara ispod vidio bi da je to fejk fajl, bezveze si trošio vrijeme, a i prostor na disku. 46 Gb je definitivno previše za jedan film, ma kakav on bio. Možeš skinuti 40-ak filmova sasvim pristojne, do odlične kvalitete i slike i zvuka.

Skini verziju od 1.95 GB.
Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2014 u 22:52
Hvala na savjetima, ali izgleda da niste razumijeli pitanje.
U svakom slučaju hvala.
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2014 u 00:44
Originalno postovano od strane senad1 senad1 piše:

Skinuo sam Expendables 3 od 46 GB. Kada sam otvorio folder vidio sam da film nije iz jednog, nego iz 20-tak dijelova. Dešavalo da dobijem film u nekoliko dijelova, ali ovo je premnogo.
Kako da ga spojim da bude iz jednog dijela... Ili da skidam drugi?

Nema potrebe za bilo kakvim spajanjem, skinuo si Full BluRay disk koji ima stukturu sličnu Full DVD disku. Svaki noviji video plejer (MPC, VLC, GOM, BS itd...) ima opciju otvaranja iz foldera.

Primer DVD strukture                                                               Primer BluRay strukture

I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2014 u 10:57
Zašto mi treba iz jednog dijela? Film koji mi je interesantan skinem Full, zatim ga obradim (zvuk, kompresija...), titl pročistim i snimim ga na jedan disk za sebe. Dešavalo mi se da ga dobijem iz 5-6 djelova i to sam odrađivao bez problema, ali sada je toga premnogo. Mislio sam da ima neki program koji će mi pomoći, ali pošto imam dobru vezu skinuću ga ponovo. I odgovor za Mr.Darky78, možda tebi treba mjesec dana da ga skineš, međutim meni treba oko 4 sata.
Na vrh
prijatelj.v View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatelj.v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2014 u 18:01
mislim da tebi ovo treba :
MakeMKV
http://www.videohelp.com/tools/MakeMKV
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2014 u 18:48
Možda bi ti mogli bolje pomoći kad bi nam rekao kakvi fajlovi su u pitanju tj. šta je sve došlo.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2014 u 10:00
Skinou sam novi i odradio ga, mada još uvijek radim na titlu. Hvala svima, a MakeMKV ću prvom prilikom da isprobam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.