| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Interstellar (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Interstellar (2014)Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2014 u 16:52 |
|
Interstellar (2014)
![]() http://www.imdb.com/title/tt0816692/ Žanr: Mystery / Sci-Fi Režija: Christopher Nolan Scnaristi: Jonathan Nolan / Christopher Nolan Država: USA Jezik: English Glavne Uloge: Matthew McConaughey,Anne Hathaway,Jessica Chastain,Casey Affeck,Michael Caine O Filmu: Svaki ljubitelj malo ozbiljnijeg SF-a i rada redatelja/scenarista Christophera Nolana s uzbuđenjem očekuje 6. Rujan 2014. godine, kada će u kina doći njegov prvi film nakon The Dark Knight Rises. Nolan se ponovno odlučio uhvatiti u koštac sa žanrom znanstvene fantastike, a ovaj će put pokušati ući još dublje (može li dublje nakon Inceptiona?!), barem što se tiče filozofije, metafizike i ostalih elemenata koji čine ‘tvrdi’ SF. Interstellar donosi priču o grupici istraživača, koji u bližoj budućnosti kreću na nevjerojatno putovanje novootkrivenom crvotočinom – svojevrsnim prečacem za međuzvjezdane letove. Glavnu će ulogu tumačiti sve bolji Matthew McConaughy, a pridružiti će mu se i zvijezde poput Jessice Chastain, Anne Hathaway, Caseyja Afflecka i Michaela Cainea. Kako bi nam dočarao atmosferu samoga filma, Nolan je izbacio prvi teaser trailer, koji nas je na prvo gledanje pogodio tamo gdje najviše ‘boli’. Zato možemo uživati u monologu koji ukratko definira ljudski instinkt za preživljavanjem, ali i želju za istraživanjem i pomicanjem granica. Slikom pak pratimo neke od najvećih pionira svemirskog programa, od Chucka Yeagera, preko ekipe Geminija 6 i Apolla 11, pa sve do posade Atlantisa, koji su utabali put nekim budućim istraživačima. Izgleda da Nolan sprema još jedan instant klasik… Trailer: Ažurirao marko99119 - 17.Svibanj/May.2014 u 12:30 |
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2014 u 23:09 |
|
|
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2014 u 12:31 |
|
Evo izašao je trailer pa sa mako onaj stari :)
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2014 u 14:14 |
|
Prevod je najavio Minal ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2014 u 14:25 |
|
Film koji je imao ambiciju da postane kultni mora da pruži mnogo više.
Slažem se i verujem da su zbog "hajpa" očekivanja porasla, pa je zbog
toga i utisak slabiji. Patetično holivudske delove ne bih spominjao u
ovom obraćanju.
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2014 u 18:35 |
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2015 u 15:36 |
|
Makedonski prevod je najavio NaEdenCovekBratMu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2017 u 21:31 |
|
Film je dobar, krcat neke filozofije, skrivenih značenja, tumačenja itd.
Ekipa glumaca solidna, odradili su svoj posao. Soundtrack je odličan, adrenalin baš raste u nekim scenama. Dovoljno je interesantan da drži pažnju 3 sata. Nije remek-delo, ali je svakako dobar film. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2017 u 18:15 |
|
10/10
OVO JESTE KULTNI FILM samo što mi to još ne znamo.
|
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
cipiflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2017 u 14:13 |
|
Remek delo! Posle par godina i nekoliko gledanja utisak je jos jaci. Ni jednu zamerku nemam. 10/10
|
|
![]() |
|
rabbyte
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Listopad/Oct.2014 Lokacija: Novi Pazar Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2017 u 22:55 |
|
Jedan od mojih omiljenih filmova. Nisam toliko strucan da znam sta to Nolan radi da je film dobar, ali definitivno to radi na dobar nacin. Muzika mi je ostavila najjaci utisak.
|
|
![]() |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 16:56 |
|
Bojim se da me ne napadnu ako kažem da je (meni) ovo Nolanov najslabiji film. Iako nisam njegov fan(boy), ali sinoć sam se 3 sata smorio gledajući film. Ni jedan jedini lik mi nije "prirastao srcu", osim lika Johna Lithgowa. Casey Affleck mi je na kraju bio dobar i to je to. Na filmu su, koliko sam pročitao na netu, kao stručni saradnici bili i teoretski fizičari, ali meni je ovo loše. Drži pažnju, ali ne znam, kao da se žurilo da se prikaže to malo specijalnih efekata, bombastična priča i aj' zdra'o. Ne bih da spojlam kraj filma, al'... ma nije bitno, izbacio sam to iz sebe. Hvala Atrahasisu na odličnom prevodu.
Ocjena od 1 do 10........... ne znam, kvadratni korijen iz najjeftinije dvolitre piva. |
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Online Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 17:09 |
|
Isto ja gledao film pre 2 godine i posle 20 minuta me smorio da sam batalio. Koliko vidim i ovaj Alien Covenany mi je nesto spor i sedi mi u kompu pitanje kad cu ga pogledati... mislim da je maksimalno razvucen.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 11:41 |
Kip Thorne, tata za crne rupe, ima sjajnih panela (mada, siroma, ima kakvu govornu manu, tikove, bude ga ponekada teže ispratiti, no tip je genije)...no šta to vredi kada se ne može blockbuster raditi a da se ne ubaci koještarija za šire mase (ipak većina nas ne zna da se nosi za fizikom, pa još na tom nivou (koji je zamišljen)) i onda jasno, razvodnjavanje, uprošćavanje, te dramaturgije radi i fantaziranje...pa šta ostane od realne fizike ![]() ![]() ![]() Meni, btw, nije naopak (bitnije) film bio, gledah ga par puta čak, da ne drvim šta mi je sve smetalo, ipak mi toliko nedostaje SF film, ma koliko se naravno snimali uredno svake godine, prosto mi ih je premalo, te u svakom možda uživam nešto više nego što ovaj to zaslužuje. Najkraće. ![]() |
|
![]() |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 11:49 |
|
11/10
Još jedno SF remek delo. |
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 19:29 |
|
Dobar , moze se gledati .
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |