| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wolves (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wolves (2014)Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2014 u 11:44 |
![]() Žanr: Akcija, Horor Zemlja: Francuska Jezik: engleski Režija: David Hayter Scenario: David Hayter Glavne uloge: Jason Momoa ... Connor Lucas Till ... Cayden Richards Stephen McHattie ... John Tollerman Merritt Patterson ... Angelina Timmins Opis: Kejden je prinuđen da počne da luta, nakon što su mu ubili rodtitelje. On je izgubljen, i ne vidi smisao života... sve dok ne sretne čudaka koji sebe naziva Divlji Džo. Zajedno stižu u misteriozni grad, koji se nalazi pod opsadom dve zaraćene strane vukodlaka! Jednu bandu vukodlaka vodi baš Divlji Džo. A, Kejden prikriva da je i sam vukodlak! I ne samo to, već se zaljubljuje u devojku Divljeg Džoa! Izvor: filmovanje.com Ažurirao Chuck Norris - 18.Listopad/Oct.2014 u 21:48 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 17:55 |
|
Prevod je najavio mahoni ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2014 u 02:15 |
|
Izvinite na čekanju. Eng. titl je bio baš loš. Tajming je ručno rađen od samog početka, tako da postoji mogućnost da ima grešaka. Film uopšte nije loš, ako ništa drugo, video sam gomilu skupljih filmova koji su bili gori od ovog. |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2014 u 15:03 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |