| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kill Me Again (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kill Me Again (1989)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2014 u 07:19 |
|
Kill Me Again (1989)
![]() Režija: John Dahl Scenario: John Dahl, David W. Warfield Žanr: Akcija, Krimi, Drama, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 94 min Uloge: Pat Mulligan ... Sammy Nick Dimitri ... Marty Michael Madsen ... Vince Miller Joanne Whalley ... Fay Forrester (as Joanne Whalley-Kilmer) Robert Schuch ... Collection Agent #1 Mladi detektiv se uplete u odnos između lepe žene u bekstvu od mafije i njenog momka psihopate. ![]() Preveo: igorp123 ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2024 u 20:52 |
|
Sasvim solidan film Johna Dalla. Ima pricu, koja ima intenzitet i naboj. U filmu pored Van Kilmera igra manipulativnu kucku njegova supruga, od negativca tu je nezaobilazni Madsen. Sve u svemu zadovoljan sam vidjenim. Ova zabava mi licno ima nisku ocenu na Imdb samo 6. Ja dajem 6.5/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |