| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jackass Presents: Bad Grandpa .5 (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jackass Presents: Bad Grandpa .5 (2014)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 23:06 |
|
Jackass Presents: Bad Grandpa .5 (2014) ![]() IMDb Režija: Jeff Tremaine Scenarij: Johnny Knoxville, Spike Jonze Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 92 min Johnny Knoxville ... Irving Zisman Jackson Nicoll ... Billy Greg Harris ... Chuck Georgina Cates ... Kimmie Kamber Hejlik ... Doctor Jill Kill ... Pageant Reporter Madison Davis ... Juggalo Girl George Faughnan ... Juggalo Guy Grasie Mercedes ... Hostess Marilynn Allain ... Receptionist Jack Polick ... Funeral Worker Sasvim nov pogled na svijet Irvinga Zismana. Ovaj film sadrži preko 40 minuta dodatnog materijala, intervjue s ekipom na snimanju te uvid u samo snimanje filma. Omogućuje vam da zavirite iza scena te posvjedočite gluposti potrebnoj za snimanje filma skrivenom kamerom. Prevod je uradio: vladimir-rodriguez TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72104 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 23:36 |
|
Bad Grandpa je prvi njihov film koji sam ugasio nakon 15-20 minuta.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |