| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Month by the Lake (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Month by the Lake (1995)Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 12:58 |
IMDb - A Month by the Lake (1995)komedija drama romantika SAD, 1995 Režija: John Irvin Scenarij: H.E. Bates, Trevor Bentham Uloge: Vanessa Redgrave, Edward Fox, Uma Thurman, Alida Valli, Alessandro Gassman, Carlo Cartier Gđica Bentley (Vanessa Redgrave) već 16 godina svaki travanj provodi u otmjenoj vili na obronku brežuljka kraj jezera Como. Ove je godine, 1937., umro njezin otac, londonski umjetnik, i jedini gosti koji govore engleski su drski Amerikanci. No tad se pojavi bogati industrijalac major Wilshaw (Edward Fox) i s gđicom Bentley započne opreznu romancu koju prekine dolazak mlade američke dadilje, gđice Beaumont (Uma Thurman). Gđica Beaumont iz dosade počne očijukati s majorom, čiji se libido budi prvi put nakon Prvoga svjetskog rata. Za ulogu gospođe Bentley Vanessa Redgrave nominirana je za Zlatni globus. Prevod najavio dilan_dog http://mojtv.hr |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2014 u 15:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |