| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Haemoo Aka Sea Fog (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Haemoo Aka Sea Fog (2014)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2014 u 23:15 |
|
Sea Fog (2014)
"Haemoo" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 117 min Država: Južna Koreja Jezik: Korejski Režija: Sung Bo Shim Uloge: Ribarski brod nastoji da prokrijumčari ilegalne emigrante, u nameri da povećaju svoje prihode. Ali, plan posade polazi drugim tokom, jer, dok prevoze 30 emigranara, desi se tragičan incident usled guste magle! http://www.filmovanje.com |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2015 u 01:27 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2016 u 12:27 |
|
Odgovara i za verziju 720p.HDRip.X264-KTH. Hvala za ovaj prevod!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2016 u 10:58 |
|
Film nije los, gledljiv je. Ima atmosferu posebno u prvom delu filma. U drugom delu, je naglo pao ritam, tempo, adrenalin, moglo je cini mi se bolje. Gluma je dobra, narocito glumca koji igra kapetana broda-proslavio se ulogom pozitivca u cuvenom trileru Chaser. Scenarista filma, se inace proslavio po cuvenom svetskom trileru, i ja mislim ikada najboljem ikada napravljenom trileru u Juznoj Koreji na temu istrage iasovne m potrage za serijskom ubicom-Memories of murder. Ocena 6/10
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2016 u 10:59 |
|
ilm nije los, gledljiv je. Ima atmosferu posebno u prvom delu filma.
U drugom delu, je naglo pao ritam, tempo, adrenalin, moglo je cini mi se bolje. Gluma je dobra, narocito glumca koji igra kapetana broda-proslavio se ulogom pozitivca u cuvenom trileru Chaser. Scenarista filma se proslavio po cuvenom svetskom trileru, i ja mislim najboljem ikada napravljenom trileru u Juznoj Koreji na temu istrage i masovne potrage za serijskim ubicom-Memories of murder. Ocena 6/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |