Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taken 3 (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taken 3 (2014)

Taken 3

Taken 3 (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

96 sati: U bijegu

Godina:

2014

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Olivier Megaton

Scenarij:

Luc Besson
, Robert Mark Kamen

Glavne uloge:

Famke Janssen
  >  Lenore St. John
Liam Neeson
  >  Bryan Mills
Forest Whitaker
  >  Franck Dotzler
Judi Beecher
  >  Claire
Andrew Borba
  >  Clarence
Dylan Bruno
  >  Smith
Jon Gries
  >  (Mark) Casey
Don Harvey
  >  Garcia
Andrew Howard
  >  Maxim
Leland Orser
  >  Sam (Gilroy)
Dougray Scott
  >  Stuart St. John
Sam Spruell
  >  Oleg Malankov
David Warshofsky
  >  Bernie (Harris)
Maggie Grace
  >  Kim Mills
Jonny Weston
  >  Jimy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Taken 3 (2014)
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2014 u 23:05
                                              Tak3n (2015)

http://www.imdb.com/title/tt2446042/

Žanr:
Akcija / Krimi / Triler

Režija: Olivier Megaton

Scenaristi: Luc Besson / Robert Mark Kamen

Država: Francuska

Jezik: Engleski

Glavne Uloge: Liam Neeson,Maggie Grace,Framke Janssen,Forest Whitaker

O Filmu:
Očekivano, nakon velikog komercijalnog uspjeha filmova "Taken" i "Taken 2". Liam Neeson je odlučio treći puta odglumiti Bryana Millsa. Šta očekivati? Prvi film je bio solidan akcijski triler, nastavak je bio vrlo loš, ali je u svjetskoj distribuciji zaradio fantastičnih 370 milijuna dolara (budžet oko 50 milijuna). Nakon takvih komercijalnih rezultata vrlo brzo je najavljen i treći film.Prema najavi radnja "Takena 3" biti će drugačija u odnosu na prva dva filma;
Mills je penzionisan i namješteno mu je ubistvo, zbog čega je u bijegu od američke vlade i evropskih terorista.
Neeson je nedavno rekao da će ovo biti posljednji nastavak popularne franšize.

Trailer:

Ažurirao marko99119 - 01.Listopad/Oct.2014 u 11:58
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2014 u 10:52

Mislili ste da Liam Neeson odmara nakon filma Šetnja među grobovima (A Walk Among the Tombstones) , nije baš tako. Naš akcioni veteran se vraća (ne)očekivano filmom Oteta 3 (Taken 3) koji stiže u bioskope početkom 2015 godine. U ovom članku vam donosim prve infoe, slike, poster kao i titlovani trejler filma.

Prvi film Oteta (Taken) je bio prijatno izenađenje na box office rang listama i etablirao je Liama Neesona kao (62-godišnjeg!) akcionog heroja mimo njegove volje. Nakon toga je logično usledio nastavak i Oteta 2 (Taken 2) koji je takođe imao velikog uspeha na bioskopskim blagajnama. Nakon sličnih uloga u filmovima Non-Stop, Šetnja među grobovima (A Walk Among the Tombstones) i Bezimeni (Unknow) došlo je vreme da se vrati ulozi Bryana Millsa u Taken 3.

Ovog puta će mu biti smešteno ubistvo (iz trejlera se vidi čijeg) i biće prinuđen na bekstvo i skidanje ljage sa sebe. Ovog puta su mu negativci oduzeli nešto što ne može više povratiti i za petama će imati i loše i dobre momke. Što se tiče loših momaka, motivacija im sigurno ne nedostaje a po naglasku u govoru i tetovažama možemo zaključiti da su (dežurni) rusi u pitanju.

Olivier Megaton se opet vraća franšizi koju je započeo i preuzima palicu od Pierrea Morela koji je režirao drugi deo. Film će koristiti istu uspešnu formulu, ponadajmo se da će biti tu i nekih iznenađenja jer će ovog puta Mills biti suočen i sa nevinim ljudima.

Taken 3 izlazi u svetske bioskope početkom januara 2015 a pored Neesona će u filmu glumiti i Famke Janssen, Maggie Grace, Forest Whitaker, Dougray Scott, Sam Spruell, Leland Orser.

Ažurirao mega games - 01.Listopad/Oct.2014 u 10:52
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 01:18

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 22:52

Bambula hvala za prevod  uzdravlje

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
marlena321 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marlena321 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2015 u 15:53
Hvala na prijevodu...Smile
Na vrh
aleksandar-ilic-ilke View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-ilic-ilke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:13
Nastavak nastavka, ali drži pažnju. Zanimljivo za gledati.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2020 u 14:27
Odlican film. Forest i Neeson takodje
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2020 u 16:55
Šta je tu odlično? Prosječno i odlično nisu sinonim.

Gledljiv i nedosadan akcić za otić u kino pa se drpati malo s lijevom malo s desnom... Stolicom? Neće se niko buniti.

Nakon par dana se čovjek ni ne sjeća o čemu je bio.
Lošiji od prva dva, u principu za one koji nisu gledali nijedan pa će sad odguliti cijelu trilogiju, ostali preskočiti jer su kina zatvorena i drpati možete samo sebe. Nije ni to loše, ne kažem da je...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.