| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Coherence (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Coherence (2013)Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2014 u 21:30 |
|
Coherence (2013) ![]() Žanr: SF, Triler Trajanje: 89 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: James Ward Byrkit po priči Jamesa Warda Uloge: Emily Baldoni ... Em Maury Sterling ... Kevin Nicholas Brendon ... Mike Elizabeth Gracen ... Beth Emili, njen dečko Kevin i još šestero ljudi su na večeri u Majkovoj kući. Večera je uspešna i sve ide dobro dok nakon prolaska komete ne nestane struja. Kada vide da kuća niže u ulici još ima struju polaze da ispitaju o čemu se radi. Ali kad stignu tamo otkrivaju da je to Majkova kuća! Sledi nekoliko čudnih i bizarnih događaja, koji ih dovode do zaključka da se nalaze na preseku paralelnog svemira sa paralelnom večerom... Prevod uradio Avioradar |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2016 u 02:00 |
|
Kakav jebeni majndfak! Aj lajk it
|
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
milos-nikolic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Belgrade, Serbia Status: Offline Points: -1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 18:56 |
|
Film je slicne tematike kao npr. "Primer" ili "Source code", a svi se bave tematikom paralelnih univerzuma. Ukoliko zelite da pogledate film koji ce ostaviti utisak i podstaci vas na razmisljanje, toplo preporucujem "Coherence" svima, a posebno ljubiteljima naucne fantastike. Ukoliko zelite da pustite mozak na otavu, ipak ga preskocite i drzite se nekog filma iz npr. serijala Marvela.
|
|
![]() |
|
Gvozdenac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2021 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: -1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 10:55 |
|
Odličan film, režija, gluma , 10/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 11:45 |
|
Uh ovde sam više puta vraćao da bih koliko-toliko pokušao da pohvatam ko, šta i gde
. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 16:30 |
Primer se bavi dokazivanjem kako udaviti gledatelja ničim vrijednim gledanja, a da to izgleda kao nešto jako pametno. Fejsbuk na filmu. Mislim da sam pisao u njegovoj temi, ali ako nisam... Kao trolanje publike i kritike sam vrh, kao film estetski i sadržajno dno dna. Source Code je time loop različit od ostalih u tome žanru, ali sam vrh iako ih nema bezbroj s kojima bi se uspoređivao. Coherence nije ni jedno ni drugo, koliko sam bio onda čuo radi se o drami sa paralelnim svemirima, a to me ne zanima pa sam ga preskočio. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |