Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prevodioci sa turskog?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prevodioci sa turskog?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
srle-movtex View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srle-movtex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prevodioci sa turskog?
    Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2014 u 19:35
Već duže vreme tražim po internetu, oglasi, fb... prevodioce sa turskog jezika i nikog, ama baš nikog nisam našao ko bi radio takav posao. Još je u pitanju plaćen posao, prevođenje turskih serija. Posla ima preko glave.

Da li je moguće da se tako teško nalaze prevodioci sa turskog jezika? Ima li vas ovde, ima li neko da zna nekog prevodioca? :)
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2014 u 20:43
možda ja znam nekog,  naravno neću mu predložit dok ne čujem koliko ojra se nudiLOLLOL
Na vrh
tulebty View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tulebty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2016 u 19:05
Prevoilac serija sa Turskog na Srpski, i sa srpskog na turski. 0631153305- Milica 
Na vrh
elka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj elka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2017 u 21:44
Mozda Vam ja mogu pomoci, zavrsila Turski jezik i knjizevnost... Ako ponuda jos uvijek vazi
ELKA
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2017 u 21:49
probaj se javit tome članu na broj koji je ostavio, ovdje ti nema fajde, nije ušao od prošle godine.Smile
Na vrh
B Emina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj B Emina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2021 u 21:16
Ja mogu pomoci moj dosadasnji rad mozete videti na youtube kanalu:
https://youtu.be/HruI2v8zEFA
Prestala sam sa radom kad sam videla da zbog autorskih prava ne mogu ostvariti profit
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.