Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Džej Džej Okoča
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Džej Džej Okoča

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Džej Džej Okoča
    Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2014 u 20:53
Džej Džej Okoča

UŽIVAJTE!

Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2014 u 21:07
ja sam mislio da je umro ili nešto, kad je zaslužio ovakav tribute. pamtim ga kao jednog solidnog igrača, ali ništa više od toga (sigurno ne world's greatest, kao što kaže naziv 2. klipa). ali mora se priznati, ima lijepih poteza.
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]

<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]

<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]

Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2014 u 00:15
Jay Jay Okocha je bio sve, samo ne "solidan igrač".
To je igrač čija se tehnika i dribling i danas pamti, a imao je i strahovit topovski šut.
Bio je igrač koji na terenu "pravi razliku" i kojeg su protivničke momčadi gledale sa strahopoštovanjem.
Jednostavno rečeno, u svoje vrijeme, bio je među najboljim playmakerima na svijetu.

Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2014 u 09:32
Dobro, i ja sam malo premlad da bih ga se sjećao. A valjda i zato što nikad nije igrao u nekim velikim klubovima (ajde PSG je ime, ali tad nisu bili neka sila). I nije puno igrao Ligu Prvaka pa valjda i zato. Najviše ga pamtim iz Boltona, a tad je već bio na zalasku karijere. 
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]

<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]

<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]

Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2014 u 18:17
Ja voolim tip igrača koji razmišlja, e ne kao junac juri prema golu oborene glave.
Džej Džej je bio baš takav.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.