| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
VR.5 Aka Virtual Reality (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: VR.5 Aka Virtual Reality (1995)Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 00:03 |
|
VR.5 (1995) * Virtual Reality * ![]() IMDb Kreator serije: Jeannine Renshaw Žanr: Avantura, Drama, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 1 sezona / 13 epizoda / 60 min Lori Singer ... Sydney Bloom (13 episodes, 1995-1997) Michael Easton ... Duncan (13 episodes, 1995-1997) Anthony Head ... Oliver Sampson (10 episodes, 1995-1997) David McCallum ... Doctor Joseph Bloom / ... (7 episodes, 1995-1997) Louise Fletcher ... Mrs. Nora Bloom (6 episodes, 1995-1997) Sydney Bloom je mlada žena koja radi kao telefonski inženjer, voli virtualne igrice koje je napravio njen otac dr.Bloom. Sydney vodi jedan usamljen život i dok surfa netom, slučajno otkrije močan oblik virtualne stvarnosti koja joj omogućava da komunicira sa drugim ljudima na podsvjesnom nivou. TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |