Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Veronica Mars (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Veronica Mars (2004)

Veronica Mars

Veronica Mars (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2004

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

44 min

Autor:

Rob Thomas

Glavne uloge:

Kristen Bell
  >  Veronica Mars
Francis Capra
  >  Eli 'Weevil' Navarro
Enrico Colantoni
  >  Keith Mars
Jason Dohring
  >  Logan Echolls
Percy Daggs III
  >  Wallace Fennel
Ryan Hansen
  >  Dick Casablancas
Teddy Dunn
  >  Duncan Kane
Michael Muhney
  >  Sheriff Don Lamb
Tina Majorino
  >  Cindy 'Mac' Mackenzie
Kyle Gallner
  >  Cassidy "Beaver" Casablancas
Tessa Thompson
  >  Jackie Cook
Julie Gonzalo
  >  Parker Lee
Christopher Lowell
  >  Stosh 'Piz' Piznarski
Daran Norris
  >  Cliff McCormack
Max Greenfield
  >  Leo D'Amato

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Veronica Mars (2004)
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2013 u 02:27

Veronica Mars (2004)

Žanr:
kriminalistička, drama

Uloge: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney

Jezik: engleski

Radnja:

Glavna junakinja je srednjoškolka i talentovana mlada detektivka, kojoj se život promenio iz korena nakon niza tragičnih događaja. Veronika se u školi družila sa decom najuglednijih i najbogatijih stanovnika grada Neptuna. Otac joj je bio šerif, najbolja drugarica Lili, kćerka milionera, a dečko Lilin brat Dankan. Prvi veći potres u njenom životu desio se kad je Dankan iznenada i bez objašnjenja raskinuo sa njom, ali je pravu tragediju spoznala tek nekoliko meseci kasnije, kada je Lili brutalno ubijena.

Izvor: http://wannabemagazine.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2013 u 02:30
Serije je gledljiva, ali mi je jako smetao izbor pojedinih glumaca, pošto su glumili apsolutno traljavo, sa istim izrazom lica kroz kompletnu seriju i bez imalo glumačkog umeća... Tu pre svega mislim na Logana i Dankana, koji su prema mom mišljenju "promašena investicija". Ni većina ostalih nije za pohvalu, jer se odmah izdvojilo nekoliko njih koji su pokopali ostale. Toliko su bili loši da mi je u pojedinim trenucima trebalo malo vremena da se prisetim ko je neka osoba ili da ih ne pomešam, pošto su bili neupdaljivi i neupečatljivi. Pored toga, karakterizacija likova je jako slaba, a "hemija" između Veronike i njenih momaka neosetna.

S druge strane, nepredvidljivost radnje u seriji je svakako prednost, par puta sam se baš iznenadila. Lik Veronike Mars je odlično odrađen - uzorno, propagira inteligenciju, dovitljivost, snalažljivost, nesalomivost i jak karakter. Teme takođe daju seriji pozitivnu ocenu, jer se generalno bavi malo ozbiljnijim pitanjima - pedofilija, silovanje, homoseksualizam, narkomanija, kockanje i sl. (iako prividno obrađuje ova pitanja kroz komične situacije). I voiceover je neprocenjiv.

U suštini, serija je zanimljiva do određenih granica i gledljiva je, ali ništa specijalno, bar za ljubitelje pravih misterija i trilera. Mislim da čak ni ljubiteljima OTH-a, GG-a i sl. serija neće prijati jer nije dovoljno "sapunjasta". Jedino što može da vas veže za ekran su lik (i stas) Veronice Mars i želja da ipak saznate ko je krivac.

Inače, seriju ne bih nikad pogledala da nije najavljen film, pošto je kraj nedorečen. Takođe, odustala bih još na prvoj sezoni (zbog nedovoljno interesovanja), da nisu snimljene samo 3 sezone. Ovako sam razmišljala da nema mnogo epizoda, pa kad sam već počela... ne volim da odustajem na pola.

Ocena prolazna, 6/10.

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2014 u 00:08
Spin-off serija "Play it Again, Dick" počeće sa prikazivanjem 15. 9. 2014. na SEED-u (digitalna platforma CW-ja).

Na vrh
nejric8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nejric8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2015 u 11:48
Serija je poprilično interesantna, uživala sam u glavnim likovima i u slučajevima. Jedino je žalosno što je bila otkazana, ali film je sve to nadoknadio. :)
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2018 u 21:29
Hulu je oživeo Veroniku LOL Očekujete nove epizode...

Twitter
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2019 u 06:37
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2021 u 01:48
Sezonu 4 prevodi digor6 👍
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.