| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Avalon (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Avalon (2011)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 19:01 |
|
Avalon (2011) ![]() IMDb Režija: Axel Petersén Scenarij: Axel Petersén Žanr: Drama, Triler Jezik: Švedski, Engleski Država: Švedska Trajanje: 79 min Johannes Brost ... Janne Peter Carlberg ... Klas Léonore Ekstrand ... Jackie Charlotte Wandt ... Agnes August Wittgenstein ... Michel Stefan Huynh ... Tommy Simas Lindesis ... Donatas Peter Lorentzon ... Stefan Henrik Lilliér ... Becker Migle Polikeviciute ... Irina Rikard Johansson ... Sommargalleristen Jennifer Lila ... Charlotte Etienne Petersén ... Björn Malou Stiller ... Stefanie Michael Preber ... Nic Promoter klubova Janne je upravo odslužio kratku kaznu sa zatvorskom narukvicom u kućnom pritvoru i ponovo se sastao sa bivšim poslovnim partnerom Klasom. Janeova nedavno razvedena sestra trudi se da održi dobro raspoloženje. Čini se da su se dobra vremena vratila ali kada se dogodi nesreća, Janeov novi život i snovi o noćnom klubu bivaju na neodređeno vrijeme odloženi. Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |