| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Allein Aka Alone (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Allein Aka Alone (2004)Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2014 u 22:19 |
|
Alone (2004) "Allein" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 88 min Država: Nemačka Jezik: Nemački Režija i scenario: Thomas Durchschlag Uloge: Lavinia Wilson ... Maria Maximilian Brückner ... Jan Richy Müller ... Wolfgang Victoria Mayer ... Sarah Marija je studentica u Esenu u Nemačkoj, koja živi i radi u sivom, neprijatnom i anonimnom okruženju, a njen život karakteriše potraga za bliskošću i ekscesi u seksu, pilulama i alkoholu. Iako nema problema sa pronalaženjem nekoga za jednu noć, ona odbija ljubavnike na tako grub način da oni ni ne znaju šta ih je snašlo i njen najveći problem je usamljenost. Ali taj njen na prvi pogled negativni stav je zapravo posledica "graničnog poremećaja ličnosti", ozbiljnog psihotičnog oboljenja koje joj ne dozvoljava da razvije kontinuiranu, pouzdanu ličnost. Kada sretne Jana, koji se zaljubljuje u nju istog trena, ona po prvi put razmatra mogućnost da ostvari iskrenu ljubav i da prekine sa svojim starim životom. Ali pred Janom su teške odluke - da li i kako ostati veran osobi koja, prema vlastitim rečima "u glavi ima neki drugi svet" i koja oseća da "je unutar nje nešto što je izjeda!" Prevod uradio Gaca62 Ažurirao bojan969 - 30.Srpanj/Jul.2014 u 21:32 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2014 u 21:27 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2014 u 22:42 |
|
Gaco, Gaco, tako brzo prevodis da se ne mogu dovoljno brzo zahvaliti, ali ok, samo ti , valjda cu uhvatiti ritam vremenom ![]() ![]() Hvala ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |