Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Before I Go to Sleep (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Before I Go to Sleep (2014)

Before I Go to Sleep

Before I Go to Sleep (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Prije nego što zaspim

Godina:

2014

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Rowan Joffe

Scenarij:

Rowan Joffe
, S.J. Watson

Glavne uloge:

Colin Firth
  >  Ben
Nicole Kidman
  >  Christine
Ben Crompton
  >  Warehouse Caretaker
Anne-Marie Duff
  >  Claire
Adam Levy
  >  Ben
Mark Strong
  >  Dr. Nasch
Dean-Charles Chapman
  >  Adam
Flynn MacArthur
  >  Boy in Dream
Gabriel Strong
  >  Boy on Bike

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Before I Go to Sleep (2014)
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2014 u 20:17

Before I Go to Sleep (2014)

Žanr:
misterija, triler

Režija: Rowan Joffe

Uloge: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Anne-Marie Duff, Jing Lusi, Adam Levy

Jezik: engleski

Radnja:

Žena se svako jutro budi ne sećajući se ničega. Sve je to posledica nesreće. Medjutim, jednog dana se pojavljuju nove zastrašujuće činjenice koje će je naterati da sumnja u sve oko sebe.

Izvor: http://www.filmopis.com/

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 18.Sijecanj/Jan.2015 u 18:06
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
cjepurda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cjepurda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2014 u 11:46
Dajte prevod za ovo,dobro izgleda Big smile
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2014 u 12:55
Biće za 4-5 dana.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2014 u 22:40
Odlican je film,samo sam ga ja gledao mnogo pre,sa prevodom koji sam ovde skinuo.Ali sad da me pitas od koga ne bih imao pojma
Nenad
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2014 u 23:21
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 13:48

Ažurirao angels - 29.Svibanj/May.2015 u 00:09
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2016 u 21:58

Ovo je meni posle filma Prisoners od pre nekoliko godina, mozda najbolji triler, iznad je proseka.

Ocena jaka 7/10
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2019 u 21:08
Filmovi u kojima se odredjeni vremenski period ponavlja sa razlicitim ishodom uvijek privlaci posebnu paznju. Tu prije svega mislim na Source code i Edge of tomorrow. I ovaj film je u tom smislu originalan. Prica je dobra, glumci su super, zaplet je odlican, drzi paznju. Zamjerku imam na povrsnost opisa glavog lika i na sam rasplet filma,nekako je previse zbrzan. Po meni trebalo je da film traje bar jos pola sata. U svakom slucaju solidan psiholoski triler.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2019 u 14:27
Mislio sam da će me smoriti ovaj film, obzirom na more sa sličnom radnjom (delimična amnezija posle nesreće, la la la ...), ali za divno čudo nije. Držao mi je pažnju sve vreme, dobrim zapletom, odlično vođenom pričom i tempom (bez bespotrebnog razvlačenja) i dobrim raspletom. Dobar triler.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2021 u 19:21

Solidan zaplet, ali loša realizacija... Veštačka tenzija uzrokovana "prepad" scenama, tipa prepadne vas sirena kamiona koji izleti ispred kamere... Trebalo je da se više okrenu psihološkoj strani i tu nabiju tenziju. Takođe, ima dosta loših kadrova, film je vizuelno neubedljiv, a mogli su tu da baš lepo poentiraju. Glumci solidni, ali nisu su potrudili previše da uđu u uloge...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.