Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Transcendence (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Transcendence (2014)

Transcendence

Transcendence (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Uzvišenost

Godina:

2014

Žanr:

drama, misterij, ljubavni, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

119 min

Režija:

Wally Pfister

Scenarij:

Jack Paglen

Glavne uloge:

Johnny Depp
  >  Will Caster
Morgan Freeman
  >  Joseph Tagger
Clifton Collins Jr.
  >  Martin
Xander Berkeley
  >  Dr. Thomas Casey
Paul Bettany
  >  Max Waters
Fernando Chien
  >  Heng
Rebecca Hall
  >  Evelyn Caster
Cory Hardrict
  >  Joel Edmund
Luce Rains
  >  Roger
Cole Hauser
  >  Colonel Stevens
Kate Mara
  >  Bree
Cillian Murphy
  >  Agent Buchanan
Falk Hentschel
  >  Bob
Josh Stewart
  >  Paul
Steven Liu
  >  Chiu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Transcendence (2014)
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 14:56

Žanr: Drama, Misterija,  Sci-Fi 
Režija: Wally Pfister 
Scenario: Jack Paglen 

Glavne uloge:
Johnny Depp ... Will Caster
Rebecca Hall ... Evelyn Caster
Paul Bettany ... Max Waters
Cillian Murphy ... Agent Buchanan
Kate Mara ... Bree
Cole Hauser ... Colonel Stevens
Morgan Freeman ... Joseph Tagger

Opis:
Radnja filma prati znanstvenika dr. Willa Castera (Johnny Depp), istraživača koji je stekao slavu, koja je sa sobom donijela i negativne strane zbog rada na radikalnom projektu vezanom uz umjetnu inteligenciju koju on naziva Singularitet (Singularity), što je zapravo moment u kojem računalo razvije svjesnost. Njegov rad je toliko kontroverzan da dr.Caster postane meta atentatora. Rana koju je zadobio je smrtonosna te njegova žena Evelyn (Rebecca Hall) i njegov prijatelj Max (Paul Bettany) shvate da nemaju previše izbora nego isprobati njegov eksperiment i pokušati prenijeti njegovu svijest u računalo. Vrlo brzo otkriju kako on u računalu nije ni približno ista osoba kao što je u stvarnom životu.

izvor: mojtv.hr

Ažurirao Chuck Norris - 26.Travanj/Apr.2014 u 15:51
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2014 u 01:07

Prevod je najavio novy78 Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
DarkWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 03:07
Prevod je aploudovan, pretpostavljam da će ubrzo biti na raspolaganju korisnicima. Naravno, kao i uvek za prevode rađene na slušanje i CAM verzije, moram da stavim upozorenje da prevod sasvim izvesno ima grešaka i neprevedenih replika. Ali opet, najbolji je jer je jedini i bar dotle dok je jedini.
Na vrh
DarkWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 03:18

Zaboravih da dodam, prevod verovatno odgovara i za druge V2 verzije u trajanju 1:51:24 

Provereno je samo za navedene, Ganool i CPG (mkv). Ne odgovara za prvu verziju SNACK koja nije ni kompletna, ni za gledati.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2014 u 11:16
Odgledah neko veče film i moram reći da nisam baš zadovoljna, osim što sam sam gledala JonijaEmbarrassedLOL. Da se utešim, posle sam po ko zna koji put odgledala Pirate s Kariba. Čoveče, kako je razvalio te uloge.

Elem, utisak o filmu - nemam pojma. Tema je poznata, realizacija nije loša, ali kao i svaka priča i film ima rupa koje možete sažvakati ako tako odlučite, a mogu vam i ludački smetati. Mene film nije kupio. Kao da su se predomišljali da li da film bude više drama ili više NF, pa su došli do kraja snimanja ne opredelivši se jasno ni za jedno. Potrudili su se da ga dobro prodaju, ali izgleda da sam bila Kir Janja u ovoj turi.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
DarkWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2014 u 21:14
Šaljući prevod za komediju Behaving Badly, primetio sam da se nešto čudno dešava sa mojim i prevodom kolege sefeeea za film Transcendence. Naime, moj prevod ima nemogućih preko 300000300000 skidanja, a taj drugi 138000 138000 ... and counting! Softverski bag, spam, virus...?  
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2014 u 09:25
Bože kolega, BUG!? Kakav bug! Protiv Vila je nemoguće boriti se. Ako je on napisao trista hiljada, onda je trista hiljada! I treba da budemo zadovoljni što smo još uvek online svi zajedno...
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2014 u 12:16
.

Ažurirao intoxic - 19.Listopad/Oct.2014 u 16:24
Na vrh
DarkWhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkWhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2014 u 20:51

Da, dobro primećeno, Darije. Big smile 

"Trebalo je da internet svet učini manjim", ali su zapravo samo ljudi postali manji.

Ažurirao DarkWhite - 17.Srpanj/Jul.2014 u 20:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.