Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx na tv
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx na tv

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx na tv
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 21:16
mene zanim kako mogu povezati komp i tv tako da gledam divx na tv? Koji su programi potrebni? znam da moram imati kabel za povezivanje ja ga imam samo me zanima koja strana ide u tv a koja u komp? ima li tko da mi pomogne
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 21:22
Pa sam vidiš na kablu koja strana kamo ide,malo bolje pogledaj!!!!
I'll be back
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 21:46

Si procito pravila?

Potrazi po starim postovima ziher ces nac kaj trebas

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 21:59

Vidi ti njega (Challanger)

stavio adresu broj telefona još mu samo slika fali!!svaka èast!!

Kapetan Kuka
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 23:14

alekovac,

da bi imao sliku na TV-u prije svega moraš imati na grafièkoj kartici TV-out (izlaz) obièno je odmah uz prikljuèak za monitor okrugli s ili chinc. ako to nemaš zaboravi sliku na TV-u, no ako imaš onda bez problema spoji kabel na TV-out i drugi kraj u TV, skart ili chinc (audio i video) a potom moraš podesit drivere grafièke kartice na opciju "CLONE" i ovisno o graf. kartici (recimo nVidia-dodatno podesiti i overlay na "FULL SECONDARY". Još bih ti preporuèio svakako da instaliraš najnovije drivere za graf. karticu bez obzira o kojoj se vrsti radi.

skarahas
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 14:03

Od hardware-a trebas: karticu sa tv-outom , 2 kabla cinc za povezivanje sa tv-om (audio+video)

Od software-a: instalirane drivere za karticu i sav prilozen software, kao i neki od programa za tv-out (ako je nvidija kartica onda je najbolji tv tool 6.0)

Sledece: povezes kabele sa tv-om i ukljucis tv-out...prebacis na rgb/avi na tv-u i eto ti slike...sad jos pusti samo film

sto se tice strana na kabelima: ako ti je s-vhs izlaz na graf. kart. onda su ti oba cinca (i na tv=u i na karti, tako da ti je sve jedno koji ces gde stranu okrenuti, u suprotnom pogledaj...)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,134 sekundi.