Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne mogu pisati po forumu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne mogu pisati po forumu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne mogu pisati po forumu
    Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2014 u 18:44
Dakle, opet mi se ovo događa.

Ne mogu pisati po forumu, odgovarati na teme u podforumima Filmovi / Serije,
niti objavljivati išta u DivX titlovi.

Čistio sam kolačiće i history i šta sve ne i otvarao stranicu u drugim browserima i uvijek ista priča.

Da li me se šikanira jer imam žuti? Ouch
Ili me jednostavno forum mrzi i ne voli kad tipkam po ovim poljima? Shocked
Možda je neki bug, namijenjen samo meni, od strane admina? Shocked

Volio bih znat.

cordially,

ameo02 Dead

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2014 u 20:32
Originalno postovano od strane ameo02 ameo02 piše:

Možda je neki bug, namijenjen samo meni, od strane admina? Shocked

Vjerojatno je to.

Za svaki slučaj ipak se javi Dariju.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2014 u 21:01
Imao sam i ja sivu pozadinu u polje za odgovor pre nekoliko meseca, prijavio sam i icemaher-u preko privatnu poruku, ali se na kraju izgleda samo po sebe rešilo. Wink

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 09.Srpanj/Jul.2014 u 21:01
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 10:16
Po milion i petnaesti put ti kažem (i ovo je poslednji, da znaš LOL): na tvom profilu nema ama baš nikakvih zabrana i imaš ovlašćenja poput svih ostalih članova grupe "member"! Jednostavno te forum ne voli pa je džabe što te svi mi volimo.LOL

Evo ti pregled ovlašćenja. Prvo za grupu, pa fino možeš videti šta ti je dozvoljeno, šta ne:

A onda, kao i što možeš videti, NEMAŠ NIKAKVIH ZABRANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, potpuno si čist, što se foruma tiče:

Ažurirao darije - 10.Srpanj/Jul.2014 u 10:28
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 11:28

dok opere auto gazdi , mozda mogne i pisatLOLLOL
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 13:08

Koji je onda razlog ovom, ako sam potpuno čist?

Očito nešto ne štima. A ne kužim kako bi moglo biti do mene, kad po drugim podforumima mogu pisat.

Možda bi se problem riješio tako da me vratite u grupu normalnih korisnika?

Ažurirao ameo02 - 10.Srpanj/Jul.2014 u 13:14
Na vrh
Kostap5 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kostap5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 13:23
Kao član sa statusom "member" nemaš pravo da praviš nove teme za filmove/serije. Ako pogledaš bolje sliku 1., koju je postavio Darije, videćeš u koloni II ,"New Topics", da vrste 20-25 nisu čekirane te nemaš pravo da pišeš nove teme. Za iste vrste, kolona I, "Access" i kolona IV, "Post Reply" rubrike su čekirane što znači da možeš da komentarišeš na već postojeće teme. 
Problem bi se rešio ukoliko bi dobio neki viši status od tvog trenutnog. 

[URL=http://kostap5.ucoz.com/" rel="nofollow][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/26ee7d05-3fea-4f5d-8fe8-320e8d368da0.png1][/URL]
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 13:47

Možda bi se problem riješio tako da me vratite u grupu normalnih korisnika?

Koja je onda svrha kažnjavanja?
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 16:03
Što se tiče tog tvog kažnjavanja, ono je kafkijansko.
Ne zato što ne znam zašto, iako ne znam zbog kojeg sam to točno prijevoda kažnjen, 
niti mi je dana prilika da ispravim svoju grešku, tj. samo nadopišem vjerojatno sasvim slučajno
obrisanu zadnju liniju, kada sam prijevod ispravljao, nego zato što uopće ne znam koliko dugo 
bi ta tvoja kazna trebala trajati. 

Sada vidim da mi reply u spomenutim filmovima opet radi, što prije nije.
"Kao proradio je", iz vedra neba. Wacko
Da nemam status koji imam, možda bih i mogao nešto. Ovako me je višnji admin žigosao, FML.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 16:32
Dijete drago, ovaj forum nije moj i nisam te ja kaznio, nego administracija kojoj pripadam. To što sam ja priopćio odluku administracijene znači da sam te ja kaznio.

Znaš ti dobro radi čega si kažnjen jer je to pisalo u obrazloženju kazne. Isto tako, javio se autor titla koji te optužio da si obrisao njegov potpis i potpisao sebe, a ti si onda naglo zašutio.

Nije ti dana prilika da ispraviš grešku? Imaš forum ispred sebe. Umjesto da cviliš kako ti ne rade neke opcije iskoristi taj crni pravokutnik ispred sebe kako bi u njega napisao ispriku članu čiji si potpis obrisao. Vjerujem da bi to bilo sasvim dovoljno da razmislimo o ukidanju kazne.
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 17:08
Moje je jedno jedino pitanje bilo - koliko dugo traje žuti? 
Ali kad si već potegnuo:

autor se javio administraciji, koja me potom kaznila. 

zašto se taj isti autor nje javio prvo meni, ako sam već počinitelj, nije mi jasno. 

Ja se ne pravim sad pametan, nego uopće ne znam o kojem se titlu radi - jer administracija nije rekla ništa o tome, ni javno ni preko privatne poruke, kao ni autor, 
nego si ti napisao post, zaključao me u žute i bacio ključ, tako da ... di bi se ja trebao opravdavati, ili ispričavati  i koji je uopće smisao toga kada sam na tako kafkijanski način kažnjen.

Je li taj titl još uvijek dostupan igdje? Ili su ga maknuli? 
Ako je, ja ću s radošću potpisati člana kao prevoditelja i sebe kao osobu koja ga je preradila/ili prevela na hrvatski, što li sam već napravio.

Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 17:57

Moje je jedno jedino pitanje bilo - koliko dugo traje žuti? 
Ali kad si već potegnuo:

autor se javio administraciji, koja me potom kaznila. 

zašto se taj isti autor nje javio prvo meni, ako sam već počinitelj, nije mi jasno. 

Ja se ne pravim sad pametan, nego uopće ne znam o kojem se titlu radi - jer administracija nije rekla ništa o tome, ni javno ni preko privatne poruke, kao ni autor, 
nego si ti napisao post, zaključao me u žute i bacio ključ, tako da ... di bi se ja trebao opravdavati, ili ispričavati  i koji je uopće smisao toga kada sam na tako kafkijanski način kažnjen.

Je li taj titl još uvijek dostupan igdje? Ili su ga maknuli? 
Ako je, ja ću s radošću potpisati člana kao prevoditelja i sebe kao osobu koja ga je preradila/ili prevela na hrvatski, što li sam već napravio.

Taj isti autor, tj. ja, javio se tebi u temi gde si se žalio na sve i svašta i citirao sam javno jednu tvoju objavu http://forum.titlovi.com/kutak-za-plakanje_t50033_n3.html  gde sam te optužio za krađu titlova(Jack Ryan: Shadow Recruit i Captain America: Winter Soldier). Ti si se zavukao u mišju rupu i ništa više nisi rekao na tu temu.
A onda te je i administracija kaznila za taj postupak i tu kaznu javno objavila ovde http://forum.titlovi.com/krada-prevoda_t43436_p1066762.html#1066762

Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 18:30
Kolega Bambula, oba titla su maknuta. 1. od strane administracije, vjerojatno, 2. upravo sada od mene, jer je cam verzija i bespotrebna je više, po meni.

Ovim putem Vam se ispričavam što vas nisam potpisao.
(Namjerno ili ne, nije bitno, prihvaćam pogrešku.)

Želim Vam ukazati na samo jednu činjenicu, a ta je da sam oba titla prepravljao,
te nijedan nije u potpunosti istovjetan Vašem, ali sinkronizacija je bila istovjetna, i zbog toga nije prihvaćen ovdje; jer sam zakasnio u jednom slučaju, a za drugi se ne sjećam.
Znam samo da me nepostavljanje ovdje toliko naljutilo da sam ih postavio na addic7ed, 
a temu u kojoj ste to napisali očito više nisam čitao, jer sam slabo na ovom forumu, a i kad jesam samo imam problema, zbog svog karaktera; tako da se trudim što više izbjegavati, osim kad baš imam problema sa tehničkim poteškoćama, ili pametnih pitanja i prijedloga za druge. 

Još jednom želim reći da mi je žao, jer Vi niste ništa krivi u cijeloj situaciji koja je nastala,
a bili ste nepravedno zakinuti -  i zahvaliti Vam na Vašim prijevodima, koje mi je zadovoljstvo
obrađivati na hrvatski, te ubuduće svakako poštovati vaš autorski potpis. 

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 18:52
sinko a da uzmes sam nesto prevesti ako vec prevodis, vecina nas koji skidamo titlove gledamo prvo ko je preveo a ne jezik :)  Evo primjer ja cu prije skinut Bambulin jer znam da je kvalitetan  prevoditelj i svaki njegov titl do sad je valjao , nego nekog nepoznatog lika na mom jeziku:)

jer dok skinem Bambulin znam da ne moram vise trazit:)

ima toliko filmova i serija koje se daju prevest, pa je malo beze obradivat titl  vrhunskog prevoditelja:)

barem po mom misljenju, doduse ja nisam prevoditelj nego ono musterijaLOLLOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 19:11
Što se nas tiče, slučaj je zaključen.

Što se tiče pitanja "Kada ćete mi skinuti karton", ne postoji neko vremensko ograničenje ili rok koliko se mora nositi. Čisto za primjer, neki dan smo skinuli članu žuti karton jer je u proteklih godinu dana pokazao da je shvatio gdje je griješio.

A sad ću se u stilu Gregora Samsa povući u mračni dio prostorije i nastaviti promatrati svijet oko sebe. bajbaj
Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2014 u 00:40
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

A sad ću se u stilu Gregora Samsa povući u mračni dio prostorije i nastaviti promatrati svijet oko sebe. bajbaj

LOLLOLLOLlol

kako sam iz dna duše mrzio tu knjigu, ali ipak mi je drago da sem je pročitao...

<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]

<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]

<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2014 u 10:21
Pa to pročitaš u jednom danu. Geek
Na vrh
gogim View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gogim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2014 u 07:14
ostra kao i avatar tvoj, vjerovatno si se nasla u njoj, i imas pravo kome treba prevod sa srpskog! ja isto gledam ko je preveo film a sad da li je na hrv. ili srp. zabole me neke stvari, i ic si davat truda prevodit srpski na hrvatski umjesto kad vec radis prevedi nesto sa engl. ili dr. jezika ili ce bit da poznaje samo srpski da ga prevede na hrvatski i onda ako se jos potpise da je on prevodiocConfused 
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2014 u 12:42
Neće da kači tube linkove

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2014 u 12:48
Radi kada ostaviš onaj deo adrese posle znaka =.

Dakle, u polje za YT adresu ne unosimo https://www.youtube.com/watch?v=14uCWcrN6ww

nego samo 14uCWcrN6ww

Ažurirao novy78 - 30.Srpanj/Jul.2014 u 12:53
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.