| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Aningaaq (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Aningaaq (2013)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2014 u 21:09 |
|
Aningaaq (2013) ![]() IMDb Režija: Jonás Cuarón Scenarij: Jonás Cuarón Žanr: Kratki, Drama Jezik: Grenlandski, Engleski Država: USA Trajanje: 7 min Sandra Bullock ... Dr. Ryan Stone (voice) Orto Ignatiussen ... Aningaaq Lajla Lange ... Mother Maligiaq Fredeik ... Baby Lange Siegstad ... Baby 'Aningaaq' je spin-off filma 'Gravity', sedmominutni film Jonasa Cuaróna, sina režisera filma 'Gravity', Alfonsa Cuaróna, koji je ujedno i koautor scenarija. U jednoj od važnijih scena filma Gravity, Dr. Ryan Stone je zarobljena unutar ruske svemirske kapsule, s jako malo vjere u vlastiti opstanak, putem radija uspostavlja kontakt s muškim glasom. Oboje pričaju jezikom kojeg druga strane ne razumije. U spektakularnoj Gravitaciji, vidjeli smo tu iznenadnu pojavu nade kod Dr. Ryan Stone, u trenutku uspostavljanja veze sa zemljom, a ono što se odvijalo na drugoj strani tog razgovora, kojeg prati lavež psa i plač bebe, vidimo u kratkom filmu 'Aningaaq'. Grenlandski Ribar Inuit Aningaaq s obitelji prebiva u Grenladskoj smrznutoj pustinji i uvjeren je da komunicira s dotičnom Mayday, ne sluti kakav očaj proživljava Ryan Stone, dvjesto milja iznad njega. Prevod je uradio: Grof TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |