| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kartellet Aka The Cartel (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kartellet Aka The Cartel (2014)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2014 u 20:14 |
|
The Cartel (2014) "Kartellet" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 100 min Država: Danska Jezik: Danski Režija: Charlotte Sachs Bostrup Scenario: Charlotte Sachs Bostrup, Henrik Kristensen Uloge: Tanya Lund Andersen ... Freja Jesper Asholt ... Carsten Jørgensen Anders W. Berthelsen ... Lars Halbo Peer Bruun ... Tømrer Lars Brygmann ... Bo Valentin Drama koja se fokusira na moral, etiku i korupciju u vrhu danske poslovne zajednice i na pojedince - idealiste koji skupo plaćaju za svoj integritet... Kada nasledi porodičnu firmu, uspešni preduzetnik Lars Halbo se vraća u Dansku. Međutim, on odbija da se podvrgne ucenama konkurencije da se uklopi u sistem kartela, i tako dolazi pod udar kartela - na poslovnom i ličnom planu. Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 03.Srpanj/Jul.2014 u 22:32 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2014 u 00:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |