Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Canon iP7250 - pomoć hitno
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Canon iP7250 - pomoć hitno

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Canon iP7250 - pomoć hitno
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 10:43
Jao ljudi pomagajte.
Nabavli smo u firmi printer Canon PIXMA iP7250 za pisanje po CD-ovima.
Sve radi super, prekrasno izgleda, ali imam jedan problem. Direktor traži da osim teksta umetnemo na CD i sliku logotipa naše firme.

Ne ogu naći pa me ubijte. Ako netko zna, ima li ovaj printer tu mogućnost ( a morao bi po logici imati ) ili ne???

Ovako izgleda program:
Odabere se podloga, način pisanja i ide se na print. Nigdje nema Insert slike ili browse

Ako sa lijeve strane programa odaberem neku sliku sa desktopa bez obzira na veličinu on automatski prebacuje sa CD-a na A4 format :( i printa kao A4

Dakle zna li netko kako da osim teksta na CD naštampam logo tj sliku!!

Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 11:29
Pa imaš background? Otvoriš recimo NERO-v program za diskove, tu našteluješ "pozadinu" za disk sa logom, a onda tu sliku ubaciš za background ovde... Šta znam, ja bih tako probao.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 12:08

Imam background, ali samo ono što je došlo u programu, sve mimo toga se ne može nadodati.

Totalno sam zbunjena.
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 13:23
Mora da može. Nađi te fajlove/slike u instalacionim folderima, pa umesto postojeće slike ubaci svoju sa istim imenom fajla.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 13:42
Rješeno!

Ova verzija programa nije imala tu opciju.
Skinuta novija verzija istog programa koja ima ADD IMAGE i radi ko beba.
Jao laknulo mi.
Hvala Darije na trudu, jako to cijenim!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 15:40
Odlično. Drago mi je da si rešila problem. I moram ti reći da ti zavidim na štampaču.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 17:08
I ja mu se divim.
Joooj što bi mu radilaaa da je moj
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 18:20
Nemoj ništa govoriti, ovo čitaju i maloletnici! LOLLOLLOL
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 21:24
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.