| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bipolar (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bipolar (2014)Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2014 u 13:54 |
|
Bipolar (2014) ![]() IMDb Režija: Jean Veber Scenarij: Jean Veber Žanr: Misterij, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 80 min Andrew J. West ... Harry Poole / Edward Grey Emma Bell ... Anna Lenny Jacobson ... John Poole Taylor Nichols ... Donald Poole Jude Demorest ... Sarah Andrew Howard ... Dr. Lanyon Brent Jennings ... Father Wallace Harry Poole je povučeni mladić koji pati od bipolarnog poremećaja. Postane dio kliničkog ispitivanja koje vodi poznati Dr. Lanyon, čiji bi mu novi lijek trebao pomoći da vodi normalniji život. Pod stalnim video nadzorom Harry uskoro počne pokazivati pozitivne rezultate i postane novi čovjek, šarmantan i samouvjeren. Čak uspije i zavesti Annu, mladu medicinsku sestru koja se brine o njemu. Harry zadovoljan svojom samouvjerenom preobrazbom kreira za sebe novu osobnost Edwarda Greya. Ali doktor ubrzo prekida kliničko istraživanje zbog jako loših rezultata kod drugih ispitanika. Anna se sažali nad Harryjem i da mu oproštajni dar, veliku zalihu tableta. Pod utjecajam lijeka i svoje nove osobnosti 'Edwarda', Harry uskoro podliježe svom mračnom alter egu. Prevod je uradio: vincetic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |