| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Abigail's Party (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Abigail's Party (1977)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2014 u 00:34 |
|
Abigail's Party (1977) ![]() IMDb Režija: Mike Leigh Scenarij: Mike Leigh Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 102 min Alison Steadman ... Beverly Tim Stern ... Laurence Janine Duvitski ... Angela John Salthouse ... Tony Harriet Reynolds ... Susan "Abigail's Party" (Abigejlina zabava) je "komedija iz predgrađa", satira o težnjama i ukusima "nove" srednje klase koja se pojavila u Britaniji '70-tih godina.Sve počinje bezazlenim pozivom komšijama na večernje druženje i piće. Beverli poziva tek doseljene komšije Anđelu i Tonija i staru komšinicu Suzan čija 15-godišnja ćerka Abigejl te večeri pravi žurku za svoje drušvo u njihovom stanu. Kako vreme prolazi, uz pomoć pića druženje postaje sve čudnije. Od flertovanja do fatalnog ishoda. Prikazane su sve opsesije, predrasude, strahovi i sitničarenja tadašnje srednje klase. Prevod je uradio: sonofson TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |