| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dabba Aka The Lunchbox (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dabba Aka The Lunchbox (2013)Objavljeno: 31.Svibanj/May.2014 u 22:06 |
|
Dabba (2013) * The Lunchbox * ![]() IMDb Režija: Ritesh Batra Scenarij: Ritesh Batra Žanr: Drama, Romansa Jezik: Hindi, Engleski Država: Indija, Francuska, Njemačka, USA Trajanje: 104 min Irrfan Khan ... Saajan Fernandes Nimrat Kaur ... Ila Nawazuddin Siddiqui ... Shaikh Lillete Dubey ... Ila's Mother Nakul Vaid ... Rajeev Bharati Achrekar ... Auntie Yashvi Puneet Nagar ... Yashvi Denzil Smith ... Mr. Shroff Shruti Bapna ... Mehrunnisa Nasir Khan ... Ila's Father Lokesh Raj ... Duke's Owner Indijska metropola Mumbaj je jedno od najnaseljenijih područja na svijetu, na kojem živi oko 20 mijuna ljudi, i jedna od posebnosti tog velegrada su brojni dostavljači hrane koji svakodnevno gladnim službenicima dostave na hiljade ručkova. U tom dijelu svijeta, takav način prehrane ima dugogodišnju tradiciju i mnoge obitelji se generacijama time bave. Mumbajska dostavljačka služba hrane je poznata po svojoj točnosti i pouzanosti, ali upravo njihova greška prouzrokuje niz događaja u kojoj se dvije usamljene duše prepoznaju. Jednog jutra, šutljiv računovođa Sajaan koji se je nakon ženine smrti izolirao od ljudi i komunicira samo u važnim situacijama, pronađe na svom radnom stolu dostavljen ručak koji je za svog hladnog i distanciranog muža skuhala mlada Ila. Rezignirana Ila je pored ručka ostavila kratku poruku i uskoro se ona i Sajaam počnu dopisivati. Vremenom poruke postaju sve duže i njihovo dopisivanje polako dobiva oblik prave dopisne romanse. NAGRADE: Film je dobitnik 19 nagrada i 32 nominacije TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |