| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Grace Unplugged (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Grace Unplugged (2013)Objavljeno: 25.Svibanj/May.2014 u 22:57 |
|
Grace Unplugged (2013) ![]() IMDb Režija: Brad J. Silverman Scenarij: Brad J. Silverman, prema vlastitoj priči Žanr: Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 102 min AJ Michalka ... Gracie Trey James Denton ... Johnny Trey Kevin Pollak ... Frank 'Mossy' Mostin Shawnee Smith ... Michelle Trey Michael Welch ... Quentin Jamie Grace ... Rachel Emma Catherwood ... Kendra Burroughs Chris Ellis ... Pastor Tim Bryant Pia Toscano ... Alyssa Religiozna Osamnaestogodišnja Gracie, pjeva u crkvi, ali želi biti pop zvijezda kao i njen otac koji se protivi njenoj želji. Uz pomoć očevog bivšeg menadžera, Gracie snimi remake očevog starog hita i pobjegne u Los Angeles. U Los Angelesu konaćno zaživi životom kojeg je uvijek željela, ali zbog slave prisiljena je praviti kompromise po pitanju svojih uvjerenja. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |