| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Tema: Ismael (2013)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 14:28 |
|
Ismael (2013) ![]() IMDb Režija: Marcelo Pineyro Scenarij: Verónica Fernández, Marcelo Figueras Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 111 min Mario Casas ... Félix Larsson do Amaral ... Ismael Belén Rueda ... Nora Sergi López ... Jordi Juan Diego Botto ... Luis Priča o osmogodišnjem Ismaelu koji pobjegne od kuće i uputi se vlakom prema Barceloni u želji da pronađe svog oca Félixa kojeg nikada nije upoznao. Njegov jedini trag za ocem je povratna adresa iz Barcelone na poleđini pisma njegove majke. NAGRADE: Film je dobitnik 6 nominacija na svjetskim filmskim festivalima Prevod je uradila: crazy555 TITL Ažurirao Dr Dragan - 04.Svibanj/May.2014 u 13:46 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Lepi Dzoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2014 u 12:21 |
|
Baš lep i topao film. Inače, crazy555 je koleginica. ispravićemo Ažurirao Dr Dragan - 04.Svibanj/May.2014 u 13:46 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |