| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Girl Rising (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Girl Rising (2013)Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2014 u 22:18 |
|
Girl Rising (2013) ![]() IMDb Režija: Richard Robbins Scenarij: Sooni Taraporevala, Maaza Mengiste Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 101 min Amina ... Herself Marie Arana ... Writer Azmera ... Herself Arindol Bagchi ... Ruksana's Father Rekha Banerjee ... Night Shelter Woman Cate Blanchett ... Narrator - Haiti (voice) Meryl Streep ... Narrator - Ethiopia (voice) Liam Neeson ... Narrator (voice) Barsha Charttajee ... Teacher Tripti Chaudhary ... Sita Didi Priyanka Chopra ... Narrator - India (voice) Edwidge Danticat ... Writer Dokumentarni film 'Girl Rising' prati priče devet djevojaka iz različitih dijelova svijeta, koje se moraju suočiti sa mnogim nepravdama modernog doba, kao što su dogovoreni brakovi, dječije ropstvo.. Unatoč teškim uvijetima odrastanja, nakon školovanja, djevojke nude nadu i inspiraciju da je moguće srušiti barijere i napraviti promjene. Prevod je uradila: allynat TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |