Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Viber
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Viber

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Viber
    Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 17:42
Imam pitanje u vezi sa ovom aplikacijom. Pre oko 3 meseca instalirala sam Viber na svoj telefon (Xperia x10 mini) i unela aktivacioni kod. Kada sam pokušala da uđem, telefon se skroz zabagovao, tako da više nisam mogla ni da ga isklučim niti da pristinem bilo šta. Ugasio se tek kada se potpuno ispraznio. Kada sam ga ponovo uključila, deinstalirala sam Viber. Onda sam pokušala da ga ponovo instaliram, ali nikako nisam mogla da ga pronađem na Android marketu. I sada se mučim oko toga. Whatsapp imam i radi savršeno, ali većina mojih prijatelja ima Viber i pogodniji je jer preko njega mogu da se obavljaju i besplatni pozivi. Zbog toga još uvek pokušavam da ga instaliram. Ako neko ima neku ideju u čemu bi mogao biti problem, neka kaže. Smile
Carpe diem :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 17:58
Koji telefon i koji Android je u pitanju?
Skini viber odavde:
http://www.apk4fun.com/get/?id=996&server=drive

poveži telefon sa kompjuterom, prebaci taj fajl negde na sd karticu, recimo, i instaliraj ga (iz telefona, naravno). Ne znam da li ti je čekirana opcija za instalaciju programa van Play Store-a, ako nije, čekiraj i to.

Takođe, uvek možeš da se loguješ na svoj gmail nalog koji si unela prilikom pokretanja Androida i direktno sa kompjutera instaliraš aplikacije:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip

Ažurirao darije - 06.Travanj/Apr.2014 u 18:03
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:03
Stiže darije kavalir u pomoć djevi u nevolji. LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:05
Xperia x10 mini, a za Android, nisam sigurna mislim da je ovaj Android OS, v1.6 (Donut)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:14
Skini viber odavde:

3915.ViberViber.Free.Messages.and.Calls_v2.2.2.22.rar

poveži telefon sa kompjuterom, prebaci taj fajl negde na sd karticu, recimo, i instaliraj ga (iz telefona, naravno). Ne znam da li ti je čekirana opcija za instalaciju programa van Play Store-a, ako nije, čekiraj i to.

Takođe, uvek možeš da se loguješ na svoj gmail nalog koji si unela prilikom pokretanja Androida i direktno sa kompjutera instaliraš aplikacije:
https://play.google.com/store

Ažurirao darije - 06.Travanj/Apr.2014 u 18:15
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:20
Ne znam gde da pronađem tu opciju za čekiranje Unhappy
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:22
Ne znam baš da li je od "reči do reči" ovako na "krofnici", ali... Otvoriš podešavanja, pa imaš "Security", a tu negde opciju "Unknown sources" (ili tako nekako). To čekiraj, pa instaliraj.

Ili ako nije tu, onda negde u "Application settings"...

Ažurirao darije - 06.Travanj/Apr.2014 u 18:24
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:24
Aha da imam opciju "nepoznati izvori." Sad ću probati.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:27
To bre! "Krofnica" na srpskom. Ajmo naši....
Na vrh
Masinac85 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masinac85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:43
Viber u poslednje vreme mnogo flesira, tako da ti ja ne preporucujem da ga koristis. Ja sam samo izgubio zivce s njim. U poslednje vreme najvise koristim whatsapp i povremeno skype...
7th Son of a 7th Son
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:46
Probala sam da instaliram sa ovog linka http://www.apk4fun.com/get/?id=996&server=drive i ponovo mi se pojavila poruka "Greška pri raščlanjivanju- Došlo je do problema pri raščlanjivanju paketa."

Pa, nije ni čudo, umalo mi fon nije završio u servisu zbog njega. Unhappy Al šta da radim kad svi imaju Viber umesto Whatsapp-a, ne znam šta ih tolko privlači LOL

Ažurirao gacci - 06.Travanj/Apr.2014 u 18:48
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:49
A da li ti čitaš moje poruke ili pišem bez veze!? To sam stavio dok nisam znao koju verziju Androida imaš. Pošto imaš dinosaurusa, treba ti takva verzija Vibera!
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Skini viber odavde:

3915.ViberViber.Free.Messages.and.Calls_v2.2.2.22.rar

https://play.google.com/store

offT: Meni Viber radi perfektno, i na telefonu i na kompjuteru. Ne bih ga menjao ni za tri WhatsApp-a, Skypa, bla, bla...

Ažurirao darije - 06.Travanj/Apr.2014 u 18:51
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 18:57
Nemoj odmah da se ljutiš, videla sam i taj post. insane Ali na mom telefonu ne mogu da se instaliraju programi ukoliko ih ne skineš direkto na telefona. Probaću sad da uđem i na taj link preko telefona.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 19:01
Originalno postovano od strane gacci gacci piše:

Ali na mom telefonu ne mogu da se instaliraju programi ukoliko ih ne skineš direkto na telefona.

Originalno postovano od strane darije darije piše:

poveži telefon sa kompjuterom, prebaci taj fajl negde na sd karticu, recimo, i instaliraj ga (iz telefona, naravno)

Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 19:04
Probala sam i to. Kad prebacim taj fajl na telefon, ne znam gde posle da ga pronađem. Nema ga ni u sekciji "Instaliraj sa SD kartice."
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 19:14
Nadam se da si povezala USB kablom telefon i kompjuter? Otvorila ti se sad SD kartica sa nekim folderima. Napravi novi folder i nazovi ga XYZ i u njega kopiraj ovaj Viber fajl koji si skinula. Otkači USB kabl i u programimam telefona nađi nešto što bi moglo da se zove "Fajl menadžer" ili tako nekako. Tu nađi novonapravljeni folder XYZ a u njemu apk viber fajl.
Ovo je maksimum koji mogu da "izvučem".
Ako ne uspeš... ma šta će ti Viber, imaš SMS poruke i WhatsApp.

Ažurirao darije - 06.Travanj/Apr.2014 u 19:14
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 19:15
Evo, pokušaću i to, ako baš ne uspe odustajem. LOL
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 19:40
Aaaaaaaa konačno! Uspela sam! vedderveddervedder  Viber je konačno instaliran bez bagova.  faithlessmaryMnogo ti hvala, Darije! ruzaruzaruza Vredelo je dvočasovne gnjavaže. LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 23:58
A sad, instalacija Vibera na kompjuteru.LOL

Nema na cemu i drugi put.Wink
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2014 u 00:29

Originalno postovano od strane gacci gacci piše:

Aaaaaaaa konačno! Uspela sam! vedderveddervedder  Viber je konačno instaliran bez bagova.  faithlessmaryMnogo ti hvala, Darije! ruzaruzaruza Vredelo je dvočasovne gnjavaže. LOL

A sad jos da dobijemo tvoj broj telefona pa da se cujemo preko Vibera nekad da proverimo da li si dobro instalirala i da li to sve sljaka...LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,346 sekundi.