| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Split Second (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Split Second (1992)Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2014 u 23:39 |
|
Split Second (1992) ![]() Žanr: Akcija, Krimi, Horor Trajanje: 90 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija: Tony Maylam Scenario: Gary Scott Thompson Uloge: Rutger Hauer ... Harley Stone Kim Cattrall ... Michelle McLaine Alastair Duncan ... Det. Dick Durkin Michael J. Pollard ... The Rat Catcher Alun Armstrong ... Thrasher Pete Postlethwaite ... Paulsen London, daleka budućnost . Nivo mora se toliko podigao da pojedini gradski kvartovi leže pod vodom. Harley Stone je policajac čijeg je partnera ubilo tajanstveno monstruozno čudovište. To čudovište se sada vratilo kako bi i njega ubilo. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2014 u 11:58 |
|
Jedan od najboljih horora svih vremena
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2024 u 16:01 |
|
Film je ovakav: Budžet=0, humor=100%, dim duhana u pola filma, Rutger Hauer koji se nije smio nasmijati niti jednom ali u jednoj sceni nije mogao skroz izdržati. Ovako nešto danas se ne može niti smije snimiti iako je 10 puta zabavniji od (ijednog) predatora. Šteta, jer ovo je - film. Baš film, ništa drugo. Pogledati odmah, spremiti u kućnu kolekciju.
|
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 23:11 |
|
Pogledao sam ponovo da proverim zašto mi se davno nije dopao na prvo gledanje i stvarno, Rutger se samo jednom osmehuje, kod dijaloga koji otprilike ide:
Stvarno se zoveš Harli? -Što, zar je bolje zvati se Dik kao ti? ![]() Film je naravno loš, toliko loš da je odličan. Blejd Raner sreće Predatora i to za ljutu sirotinju, ali zaista zabavno i nepretenciozno. Rutger ima 48 godina i prilično je otromboljen, ali zato Kim Katral ima 35 i valjda nikad nije bila lepša. Kroz čitav film se čuje pesma Mudi Bluz za koju sam mislio da se zove Nights In White Satin, pogledam odjavnu špicu da vidim šta sam propustio, kad se tamo pesma zove Knights In White Satin. Možda i tako može da se uštedi na budžetu... ![]() Inače, sad su aktuelni 35mm ripovi i mislim da bi ovaj film baš lepo izgledao u tom "starinskom" izdanju. I to u punom formatu, tzv. Open Matte, običan 35mm je za hipstere. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |