| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stockholm Östra Aka Stockholm East (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stockholm Östra Aka Stockholm East (2011)Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 17:06 |
|
Stockholm Östra (2011) * Stockholm East * ![]() IMDb Režija: Simon Kaijser Scenarij: Pernilla Oljelund Žanr: Drama Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 95 min Mikael Persbrandt ... Johan Iben Hjejle ... Anna Henrik Norlén ... Anders Liv Mjönes ... Kattis Lars-Erik Berenett ... Kattis pappa Anki Lidén ... Kattis mamma Annika Hallin ... Minnas mamma Jimmy Lindström ... Minnas pappa Ulf Friberg ... Nybliven pappa 'Stockholm East' je ljubavna priča između dvoje stranaca, međusobno povezani tragedijom koja im je promjenila živote i odnose. Kada se susretnu i počnu strastvenu vezu, oboje sakrivaju neugodnu istinu. Johan živi sa suprugom u istočnom predgrađu Stockholma, a Anna živi sa suprugom i devetogodišnjom kćerkom. Oni se ne poznaju, a prometna nesreća uništiti će njihove živote i neumitno utjecati na njihovu budućnost. NAGRADE: 2011 - Bratislava International Film Festival Iben Hjejle, dobitnica nagrade za najbolju glumicu Simon Kaijser, nominacija nagrade Grand Prix 2012 - Guldbagge Awards Nominacije za najbolji scenarij, glumca i kameru. Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2022 u 17:02 |
|
Drama o obostranoj prevari u braku. Ko voli Isabel nek izvoloi. Ona je moja omiljena danska glumica. Dobra glumica i dobra riba, mada je u zadnje vreme nesto propala, sto kaze nas narod usukala se....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |