| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ryna (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ryna (2005)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2014 u 13:34 |
|
Ryna (2005) ![]() IMDb Režija: Ruxandra Zenide Scenarij: Ruxandra Zenide, Marek Epstein Žanr: Drama Jezik: Francuski, Rumunjski Država: Švicarska, Rumunjska Trajanje: 94 min Dorotheea Petre ... Ryna Valentin Popescu ... Biri Matthieu Rozé ... George Nicolae Praida ... Bunicul Aura Calarasu ... La maman Theodor Delciu ... Le postier George Custura ... Le maire Radu Romaniuc ... Micu Constantin Ghenescu ... Le docteur Marcu Dana Talos ... Madame Marcu 16-ogodišnja Ryna je kćerka siromašnih rumuna koji u maloj zajednici vode benzinsku pumpu. Njen otac je oduvijek želio imati sina i zato je Ryna je odrasla kao dječak. No, uskoro osjeti buđenje djevojaštva i bol koja je prati. Uhvaćena između tradicionalnih vrijednosti i materijalističkih snova, Ryna plaća visoku cijenu kako bi sačuvala svoj identitet. NAGRADE: Film je dobitnik 5 nagarada i 2 nominacije Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |