| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
New Jack City (1991) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: New Jack City (1991)Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 15:29 |
|
New Jack City (1991) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Triler Trajanje: 97 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Mario Van Peebles Scenario: Thomas Lee Wright Uloge: Wesley Snipes ... Nino Brown Ice-T ... Scotty Appleton Allen Payne ... Gee Money Chris Rock ... Pookie Mario Van Peebles ... Stone Bez suvišnog moraliziranja i lažnog propovijedanja, "New Jack City" je film koji brutalno preciznim uvidom u krvav svijet narkobiznisa iznimno efektno pokazuje naličje američkog sna. Krajem osamdesetih godina u New Yorku se pojavila jedna od najrazornijih droga nazvana crack. Bio je to derivat kokaina. Ambiciozni i beskrupulozni Afroamerikanac Nino Brown odmah je shvatio da bi se raspačavajući tu drogu mogao obogatiti preko noći. Skupio je desetak zločinaca i bazu svoje operacije smjestio u stambeni blok usred Harlema. Čovjek od njegovog najvećeg povjerenja bio je Gee Money. Na sve ulaze u njihovo carstvo droge postavili su sigurnosne kamere, a u prostorije gdje se droga pakirala u male zamotke ulazilo se s propusnicom koja se kompjutorski provjeravala. Policajac Stone, koji vodi odjel za borbu protiv droge, traži od detektiva Scottyja Appletonea i Nicka Perettija da uhvate Browna. Scotty pronađe mladog narkomana Pookieja, prisili ga na liječenje i zatim vrbuje da radi za policiju. Brown zaposli Pookieja u svom "laboratoriju", a policija ga opskrbi minijaturnom kamerom i mikrofonom. Pookie snimi skoro sve što se tamo događa, ali je otkriven... više: mojtv |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2021 u 10:27 |
|
Ovaj mi je ostao u sjećanju kao čini mi se da mi je bio dobar. Nakon toliko godina sam potpuno zaboravio šta se u njemu događa pa rekoh red je pogledati ponovo. Tu je dobro otprilike jedno veliko - ništa. ![]() Droga u blesavim scenama, bande koje preglumljavaju, ovo je baš sve loše. Film je od totalne negledljivosti spasio Wesley Snipes sa vrhunskom izvedbom. Ako ste ga zaboravili kao i ja, nemojte mu se vraćati, nema razloga. Preskočiti.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |