| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem - "operating system not found" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem - "operating system not found"Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 21:54 |
|
Zadnjih dana dobijem dobar "welcome" kad upalim laptop.... Kada upalim laptop, dobijem poruku "Operating System Not Found".... Prvo sam kulirao poruku, u mom slucaju F2 izadjem iz biosa i nastavljam sa radom, posle toga laptop uspori (CPU & RAM- u normali). Ubacio novi XP (Orginal CD), obrisao particije, napravio nove....sve po ps-u...2 dana je radilo normalno i opet se sve vratilo na staro. Kontao sam da hard crkava...guglao i potvrdio - donekle... Jel neko imao iskustva sa ovim? Gde ima da se nadje HDDa za laptop? (a da nije winwin). Inace, laptop je Fujitsu Siemens v5535. |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 22:17 |
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 20:04 |
|
160gb je previse meni
![]() Budem probao ubaciti win 7icu, pa ako i tu bude zajebavao....novi hard....nema mi druge... |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |