Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zdravo svima :)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zdravo svima :)

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
zgodna-domacica View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zdravo svima :)
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 04:13
Beograd ovde Smile
Volim da gledam filmove, ali sam ih, do skoro, gledala preko sajtova za tu namenu. Jednog dana sam na jednom sajtu pronašla opciju "namesti sam svoj film", pa sam se odvažila da to uradim i potražila preko Googla prevod, i tako sam stigla do ovog sajta. Sve je lako kada prevod postoji, ali kada ga nema onda splasnem kao izduvan balon. Još mi teže pada kada postoji samo engleski titl za film koji je sa engleskog govornog područja. Da se razumemo, mogu da pratim i bez titla jer dovoljno poznajem jezik, ali mi ipak promaknu izvesni izrazi - pa mi je milije da gledam i čitam ono što su nam napisali prevodioci Smile
Danas sam se pojavila i prijavila da bih potražila prevode za par filmova, ali to ću da uradim na mestu koje je predvidjeno za traženje. 

Pozdrav svima, drago mi je što postojite  Clap

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 06:51
Ne zalazim u ove teme, ali mislio da spam'bot zbog nicka i vremena posta Dead

Pozdrav, welcome itd.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 09:37
dobrodosle
Na vrh
coka50 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Cokalberta fon Tračhofen

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj coka50 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 10:10
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 11:58
dobrodosle
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 11:58
Domaćice, dobrodosle
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 13:00
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Pozdrav, welcome itd.
 Smile  Ma kakvi spamer, domaćica koja je aktivna i danju i noću Cool

Hvala svima na dobrodošlici Thumbs Up
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 14:13
Ja sam mislio da se pojmovi kao što su zgodna i domaćica isključuju, jer kad su zgodne odmah lete u Milano na elit model luk, a domaćice su bucmaste i prave dobre sarme.

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 14:30
dobrodosle
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 14:38
Originalno postovano od strane zgodna-domacica zgodna-domacica piše:

Pozdrav, welcome itd.
 Smile  Ma kakvi spamer, domaćica koja je aktivna i danju i noću Cool

22 godine + domaćica + zgodna =    za moje rezonovanje. No, sad će forum da cakli od čistoće. Sve najbolje postovanje

Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

Ja sam mislio da se pojmovi kao što su zgodna i domaćica isključuju, jer kad su zgodne odmah lete u Milano na elit model luk, a domaćice su bucmaste i prave dobre sarme. 

To apsolventkinje idu u Milano, pod uslovom da prvo polože splavove.
A te bucmaste su možda u Alpima ili na dalekom severu, naše domaćice imaju biceps 45-56, leđa ko šifonjer i dupe ko izdignut asfalt.

Ažurirao Kampfar - 26.Veljaca/Feb.2014 u 14:40

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Nutella92 View Drop Down
Translator
Translator
Slatkica i divnoća

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nutella92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 15:36
Originalno postovano od strane zgodna-domacica zgodna-domacica piše:

Beograd ovde Smile
Pozdrav svima, drago mi je što postojite  Clap

Komšinicee Hug Dobrodošla Embarrassed Skupljaju se Beograđanke ovde polako LOLCool
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 15:40
Zdra'o.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 16:27
...

dobrodosle
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 16:50
dobrodosledobrodosle
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 17:40
Dobro došla! Smile
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 18:08
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

Ja sam mislio da se pojmovi kao što su zgodna i domaćica isključuju, jer kad su zgodne odmah lete u Milano na elit model luk, a domaćice su bucmaste i prave dobre sarme.
Hoćeš reći - oksimoron Big smile  Pazi, lepota je u oku posmatrača, tako da smo svi mi nekome zgodni, bez obzira kako izgledamo, a ni najzgodnije osobe nisu svakome zgodne. Ja sam sebi lepa, a to je dovoljno da se nazovem zgodnom Smile Ovo mi je nick sa FB - koji koristim još na jednom ženskom portalu i nekako ono "zgodna" uvek pada u oči.  Da sam "očajna" valjda bi bilo prihvatljivije?! dalabu

Inače, pravim odlične sarme Big smile

22 godine + domaćica + zgodna =    za moje rezonovanje. No, sad će forum da cakli od čistoće. Sve najbolje postovanje

Hvala! Sve mi je jasno samo mi nije jasno otkud 22? Cool

Hvala svima, još jednom, na dobrodošlici  Wink

Ažurirao zgodna-domacica - 26.Veljaca/Feb.2014 u 18:24
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 18:33
dobrodosle
Carpe diem :)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 19:29
Originalno postovano od strane gacci gacci piše:

.......

Hvala Smile

22 godine + domaćica + zgodna =

Auuuu, dugujem izvinjenje zbog dezinformacije oko godina. Kao što rekoh, došla sam na Titlove preko profila na FB, šta je tamo pisalo to je i ovde povučeno. S obzirom da mi je profil na FB zatvoren za javnost, irelevantno je bilo na koji datum ću da spustim miša prilikom registracije, a da sam pregledala svoj profil na ovom sajtu, kao što nisam, odmah bih popravila datum. Sada je ispravljeno. 
Još se ja čudim otkud Milano, otkud 22  AcaNholivud

Ažurirao zgodna-domacica - 26.Veljaca/Feb.2014 u 19:30
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 19:54
Pozdrav iz Vinica, Makedonija! Smile Dobredojde u klubu! LOL
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgodna-domacica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 20:18
Pozdrav za Makedoniju

Ne dopada mi se ovaj dolazak preko FB jer svaki put kada se odjavim-prijavim na Titlove, treba da menjam podatke koji se uvek iznova prebacuju sa Fejsbuka. Evo, godine na FB ne mogu da obrišem, ovde mogu i jesam, ali svaki put to isto treba da ponovim kad se ponovo logujem. Odoh da se registrujem direktno na sajt. E, kad čovek hoće da prodje sa manje cimanja pa dobije deset puta više. Štono kažu, preko preče, naokolo bliže.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.