| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Changeling (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Changeling (2008)Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2014 u 17:41 |
|
Changeling (2008) ![]() Žanr: Drama, Istorija, Misterija Trajanje: 141 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Clint Eastwood Scenario: J. Michael Straczynski Uloge: Angelina Jolie ... Christine Collins Gattlin Griffith ... Walter Collins Michelle Gunn ... Sandy Michael Kelly ... detektive Lester Ybarra Temeljeno na istinitom događaju koji je potresao kalifornijski pravni sustav, Changeling je priča o majci koja u potrazi za sinom čini sve što može i o onima koji će je u njenoj potrazi pokušati spriječiti na sve moguće načine. Jednog jutra 1928. u radničkom predgrađu Los Angelesa Christine odlazi na posao i pozdravlja sina. Kada se vrati kući, njenog sina nema. Potraga za njim traje godinama i Christine napokon dobiva informaciju da će joj sin biti vraćen. No, Christine umjesto sreće zbog povratka djeteta doživljava šok, jer vraćeno dijete nije njeno. Suočena s korumpiranom policijom i skeptičnom javnošću Christine očajnički traži odgovore. Napokon dolazi do istine koja će ju zauvijek promijeniti. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2018 u 00:06 |
|
Ok film. Odlična gluma i odlična priča. Gledao pre nekoliko godina, reprizirao prošlog leta. Preporuka.
* podseti me ovaj članak u novinama / pažnja - spojleri. https://www.blic.rs/vesti/svet/policija-nije-mogla-da-joj-pronade-nestalog-sina-pa-je-nacelnik-smislio-bolestan-plan/dhkz0cx |
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 14:02 |
|
Još jedan u nizu odličnih filmova Clinta Eastwooda. Tema filma je kompleksna, ono što je uzrok radnji je potresno. Kao i u većini drugih njegovih filmova i ovdje je glavni lik simbol ljudstva (u pozitivnom smislu), digniteta i hrabrosti, te ne posustaje od svojih načela. Pohvalio bi i Angelinu Jolie, kao i scenarij, montažu i scenografiju.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 16:04 |
|
Slazem se, odlican je film u svim segmentima, i sigurno preporuka ko nije pogledao.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2024 u 14:47 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film. u ''danasnje'' vreme, kad kvalitetnih filmova sve vishe i vishe manjka, bolje je pogledati neki ponovo od pre koji se i zaboravio nego neku glupost koje se danas snimaju. Iskreno, u poslednje vreme je i 99,95 filmova koje gledam su koje sam vec gledao a taj mali delic filmova koje nisam gledao, zna da se ceshto desi da prekinem. A shto se tiche filma Changeling, uz to shto je dobar film, pohvalio bih naravno pre svega zvezdu i legendarnog Clint Eastwood-a, koji je rezirao ovaj film. Clint je zhiva legenda u svakom pogledu i kao glumac i kao reziser. glumci pored njega mogu mngo toga da nauce, pa se tako nadam da je i Angelina Jolie, verovatno dobila i neke savete od njega shto se i rezije tiche. U ovom filmu igra i po meni odlican glumac John Malkovich. Shto se njega tiche, mislim da je odlican glumac ali mislim da isto kao I odlicni Willem Dafoe, da i on iza sebe ima nekoliko gluposti koje je snimio
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2024 u 12:01 |
|
I da, zaboravio sam da napisem da je ovaj film po istinitoj prichi a volim takve filmove a ovo je neverovatna istinita pricha
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |