Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neuk-dae-so-nyeon aka A Werewolf Boy (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neuk-dae-so-nyeon aka A Werewolf Boy (2012)

Neuk-dae-so-nyeon

Neuk-dae-so-nyeon (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija

Trajanje:

127 min

Režija:

Sung-hee Jo

Scenarij:

Sung-hee Jo

Glavne uloge:

Yeong-ran Lee
  >  Older Sun-yi
Jung-Hee Nam
  >  Dong-suk's grandmother
Jang Young-nam
  >  Sun-yi's Mom
Yoo Yeon-seok
  >  Ji-tae
Yoo Seung-mok
  >  Professor Kang Tae-shik
Jung Woo
  >  Mr. Jung (as Woo Jeong-kook)
Park Bo-young
  >  Eun-ju
Park Bo-young
  >  Younger Sun-yi
Song Joong-ki
  >  Chul-Su (wolf-boy)
Seo Dong-soo
  >  Army Colonel
Kim Hyang-gi
  >  Sun-ja
Bon-im Goo
  >  Mrs. Jung
Lee Jun-hyuk
  >  Policeman 1
Sung-mok Yoo
  >  Professor Kang Tae-shik
Ahn Do-Gyoo
  >  Dong-suk
Minwoong Lee
  >  Dr. Kang's Assistant
Jeong-Hee Nam
  >  Dong-suk's grandmother
Do-Kyu Ahn
  >  Dong-suk
Bi Shin
  >  Dong-mi
Yeong-Seok Oh
  >  Policeman 2
Hae-eun Kim
  >  Woman Renting Mr. Jung's Room
Do-Hyun Sung
  >  Man in Black Suit 1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neuk-dae-so-nyeon aka A Werewolf Boy (2012)
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 23:52

Neuk-dae-so-nyeon
aka
A Werewolf Boy (2012)

Žanr
: fantazija, ljubavni

Režija: Sung-Hee Jo

Jezik
: korejski

Uloge: Young-nam Jang, Hyang-ki Kim, Bo-yeong Park, Joong-ki Song, Yeon-Seok Yoo

Premijera: 31. oktobar 2012. godine

Neobična ljubavna priča ispričana rečima glavne protagonistikinje 47 godina nakon dešavanja...

Devojka, Suni, koja ima zdrvastvenih problema seli se sa majkom i sestrom u zabačeno mesto gde živi izlovana od drugih ljudi, bez ijednog prijatelja. Jednog dana, ispred kuće pronalazi momka koji ne ume da priča i piše. Iako se ponaša kao divlja životinja, porodica ga prihvata misleći da je preživeo stravičan rat. Suni ga uči ponašanju i manirima, a momak počinje da ispoljava neverovatnu lojalnost i nadljudsku snagu...

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt2315152/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:03
Reci Mandi da nam prevede ovaj filmić LOL

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:07
Imam osećaj da će Bojana da se javi u temi LOL Ne za prevod, reći će da nema vremena, ali javiće se LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:11
Meni bi sada baš fino sjela neka limunadica na korejski način LOL Pošto nam je Manda preveo You Are the Apple of My Eye (iako je mandarinska limunadica LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL), može i ovo, šta je to za njega LOL

Ažurirao Rea - 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:11

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 13:12
Ja baš ne volim da prevodim sa jezika koji nije engleski. Osećam se kao da se igram gluvih telefona. Ali, oduševio me bio Bakjwi aka Thirst (2009) pa me baš interesuje kako će obraditi vukodlake. Ako se baš baš baš niko ne javi da prevodi, onda bih ja... Mada bih zaista da izbegnem igru gluvih telefona Embarrassed

Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Imam osećaj da će Bojana da se javi u temi LOL Ne za prevod, reći će da nema vremena, ali javiće se LOL

Ti si jedna veoma, veoma bRezobrazna devojka LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2014 u 12:59

sinrazmetni hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 23:51
Pozitivne su dvije stvari. Prva je mali koji glumi vukodlaka i mala koja glumi... Malu. Odlično odglumljeno.
A druga, kamera je s bloom filterom ko da je jučer eksplodirala atomska čime su dali nekakav fantasy ugođaj sam po sebi.

Ali priča...
Što se zapravo u filmu događa, moram kao spoiler:
Mala malome slomi srce ne jednom nego dvaput. Prvo ga zavede, pa mu napiše da ju čeka, a onda je zbrisala, okolo se prčila i vratila samo da mu doda sol na ranu novim odlaskom. A on, koji bi po tome što je vukodlak trebao biti čudovište, ne raščerupa i nju i njenu sada unuku i auto i kuću.
Šta, ja bih trebao hvaliti takvu priču i takvu gnusobu od osobe? Je ona je jadna plućni bolesnik pa baš nam treba biti žao, aha. Najobičnija fuksa koja se pokuša iskupiti materijalnim stvarima pa odluči ipak ne prodati kuću.

U pitanju je film koji ne možete i nećete voljeti.
Pogledati samo ako ste još uvijek tinejdžer ili tinejdžerica čisto da prepoznate ili sebe ili svoje društvo u likovima iz filma. Mislim na karakter, ne vrzma se nikakav vukodlak oko vas u stvarnosti.
Ako ste ipak stariji, komotno preskočiti, samo vas može naljutiti ili vam dati iluziju da se nekretninom možete iskupiti kod nekoga koga to uopće ne zanima.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 09:20
Ni meni se nije dopao, mada šta očekivati, ta nije ovo za nas Jox, bliže je Young Adult štivu, pride očito i za devojčice, čudo da vučko nije i zaplesao na mesečini. Ma, mrsko mi je i pisati o ovako čemu, nisam mu ni ciljana publika pa nema svrhe ni da gunđam odveć. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.