| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Neuk-dae-so-nyeon aka A Werewolf Boy (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Neuk-dae-so-nyeon aka A Werewolf Boy (2012)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 23:52 |
|
aka A Werewolf Boy (2012) ![]() Žanr: fantazija, ljubavni Režija: Sung-Hee Jo Jezik: korejski Uloge: Young-nam Jang, Hyang-ki Kim, Bo-yeong Park, Joong-ki Song, Yeon-Seok Yoo Premijera: 31. oktobar 2012. godine Neobična ljubavna priča ispričana rečima glavne protagonistikinje 47 godina nakon dešavanja... Devojka, Suni, koja ima zdrvastvenih problema seli se sa majkom i sestrom u zabačeno mesto gde živi izlovana od drugih ljudi, bez ijednog prijatelja. Jednog dana, ispred kuće pronalazi momka koji ne ume da priča i piše. Iako se ponaša kao divlja životinja, porodica ga prihvata misleći da je preživeo stravičan rat. Suni ga uči ponašanju i manirima, a momak počinje da ispoljava neverovatnu lojalnost i nadljudsku snagu... IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2315152/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:03 |
|
Reci Mandi da nam prevede ovaj filmić
|
|
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:07 |
|
Imam osećaj da će Bojana da se javi u temi
Ne za prevod, reći će da nema vremena, ali javiće se
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:11 |
|
Meni bi sada baš fino sjela neka limunadica na korejski način
Pošto nam je Manda preveo You Are the Apple of My Eye (iako je mandarinska limunadica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ), može i ovo, šta je to za njega
Ažurirao Rea - 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:11 |
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 13:12 |
|
Ja baš ne volim da prevodim sa jezika koji nije engleski. Osećam se kao da se igram gluvih telefona. Ali, oduševio me bio Bakjwi aka Thirst (2009) pa me baš interesuje kako će obraditi vukodlake. Ako se baš baš baš niko ne javi da prevodi, onda bih ja... Mada bih zaista da izbegnem igru gluvih telefona
![]()
Ti si jedna veoma, veoma bRezobrazna devojka
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2014 u 12:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 23:51 |
|
Pozitivne su dvije stvari. Prva je mali koji glumi vukodlaka i mala koja glumi... Malu. Odlično odglumljeno. A druga, kamera je s bloom filterom ko da je jučer eksplodirala atomska čime su dali nekakav fantasy ugođaj sam po sebi. Ali priča... Što se zapravo u filmu događa, moram kao spoiler:
Mala malome slomi srce ne jednom nego dvaput. Prvo ga zavede, pa mu napiše da ju čeka, a onda je zbrisala, okolo se prčila i vratila samo da mu doda sol na ranu novim odlaskom. A on, koji bi po tome što je vukodlak trebao biti čudovište, ne raščerupa i nju i njenu sada unuku i auto i kuću. Šta, ja bih trebao hvaliti takvu priču i takvu gnusobu od osobe? Je ona je jadna plućni bolesnik pa baš nam treba biti žao, aha. Najobičnija fuksa koja se pokuša iskupiti materijalnim stvarima pa odluči ipak ne prodati kuću. U pitanju je film koji ne možete i nećete voljeti. Pogledati samo ako ste još uvijek tinejdžer ili tinejdžerica čisto da prepoznate ili sebe ili svoje društvo u likovima iz filma. Mislim na karakter, ne vrzma se nikakav vukodlak oko vas u stvarnosti. Ako ste ipak stariji, komotno preskočiti, samo vas može naljutiti ili vam dati iluziju da se nekretninom možete iskupiti kod nekoga koga to uopće ne zanima.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 09:20 |
|
Ni meni se nije dopao, mada šta očekivati, ta nije ovo za nas Jox, bliže je Young Adult štivu, pride očito i za devojčice, čudo da vučko nije i zaplesao na mesečini. Ma, mrsko mi je i pisati o ovako čemu, nisam mu ni ciljana publika pa nema svrhe ni da gunđam odveć.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |